2777
2789
عنوان

حق با کی هست

42 بازدید | 5 پست

من امروز دوش گرفتم اول صبح چون مسیر کارگاهمون ۱۵ دقیقه هست به صاحب کارم گفت من نمیتونم بیام دنبالت و میدونم همش الکی بود بعد من رفتم پیش مامانم حرصم در اومد زنگ میزنه بهم میگه بیا من اومدم کارگاه الان وقته نمازه بهش میگم اللن که وقت نمازه بعدم وقت ناهار میزاشتی بعدظهر میومدم با داد میگه که برو بعد ظهر بیا مگه من مسخره اونم ؟ خسته ام کرده  

اصلا نفهمیدم قضیه چی بود

من مسیر کارگاهم ۱۵ دقیقه هست تا سرکار برم بعد دوش گرفته بودم میترسیدم سرما بخورم به صاحب کارم گفتم بیا دنبالم گفت نیم ساعت دیگه نیم ساعت دیگه موهای من مگه خشک میشد سشوار نداشتم بعد. مامانم کارگاه قالی بافی داره رفتم پیش اون که کار کنم بهم زنگ زنگ که بیا کارگاه رفتم کارگاه الان که وقت نمازه و وقت ناهارمونه بهش گفتم میزاشتی بعد ظهر میومدم با داد میگه برو بعد ظهر بیا مگه مسخره اشم من؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.