2777
2789

خابم خیلییی عجیب بود از اتفاقای حاشیه خواب نمیگم اما تو خوابم دیدم ک یجایی سُر خوردم و افتادم بعدش میترسم و زود میرم سرویس میبینم همش خون و لخته ازم میاد😞💔بعد میبرنم بیمارستان و ...(اینجا از خواب میپرسم )

دوباذه خابیدم بازم خواب دیدم ک خونریزی دارم همراه پدرم میرم دکتر تا سونو بدم ببینم سالمه یا نه 

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود برای بچه ی هشدار جدی هست و ممکنه براش مشکلی پیش بیاد🥲😞خیلیی نگرانم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلی

مامان کوچولو خیلی تبربک میگممم 😍🤍🌸

من کاربری شمارو میشناسم

خوشحال شدم صاحب کوچولو شدین

عزیزم از فکر و خیاله همش

نگران نباش

صدقه بده و صلوات بفرست 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

نگران نباشحتما توی بیداری از این موضوع خیلی ترس داری بخاطر همینم خوابشو دیدیولی خب بد به دل راه نده ...

اره خیلیی نگرانممم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

سلام گلیمامان کوچولو خیلی تبربک میگممم 😍🤍🌸من کاربری شمارو میشناسمخوشحال شدم صاحب کوچولو شدینعزیزم ...

عزیزممم مرسییی فداتشمممم 😍🫂چشم ممنونمم🤍😘

😂منم این خوابارو زیاد میدیدم الان داره شیر میخوره نزدیکه ۸ ماهش بشه شما هم ذهنتون درگیر نکنید نت رو ...

مرسی خداحفظش کنه برات عزیزم

عزیزممم مرسییی فداتشمممم 😍🫂چشم ممنونمم🤍😘

خدا برای هم حفظتون کنه قشنگم 🤲🌸

چشمت روشن گلم 🤍

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔