من چون پیانو میزنم چند روز پیش فیلمی از پیانو زدنم گذاشتم استوری و یبارم پیش اومد اون هفته از محیط کارم گذاشتم حالا خواهرشوهرم استوری گذاشته هرکسی که چیزی را به حد کمال داشته باشد آن را به نمایش نمیگذارد نعلی که صدا میدهد نعلی که صدا میدهد یک میخ کم دارد😂😐یبارم تولد شوهرم استوری گذاشتم بعدش استوری گذاشت هر رابطه و عشقی که خوبه نیاز به نمایش نداره بنظرتون با منه؟شما بودین به خودتون میگرفتین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهههه بخدااا من از اون عروسا نیسم که بخوام چیزی تو چشم یکی بکنم مثلا از کادوهام مراسم هام مسافرت هام نمیزارم هرگز یا جاهایی که داداشش میبرتم اما خب فضای مجازی برا سرگرمیه دیگ پیش میاد گاهی چیزی بزارم از نوازندگیم و اینا.حالا اگر بدونه داداشش گردنبند طلا گرفته فکر کنم یه استوری درمورد مضرات طلا و افزایش ریسک سکته قلبی بزاره😂😂
دقیقا با تو هست🤭🤣اتفاقا بذار..منم یه فامیل دارم خودش همه چی رو بخدا استوری میذاره،ولی من زیاد نمیذارم فقط یه بار عکس تولدم که فقط کیک و گل بود که شوهرم استوری کرده بود رو گذاشتم و از شوهرم تشکر کرده بودم چون شوهرم خوشحال میشه،حالا این فامیل ما کلیپ گذاشته بود پشت سر همین استوری من،کلیپ سعید عزیزی که چرا هرچیزی رو استوری میکنید شاید یکی دلش بسوزه و نداشته باشه 😳😳بخدا خودش از سنتور زدن دخترش،عکسشون تو برف و تولد بچه هاش و...مدام عکس میذاره...حالا من یه بار گذاشتم اینم سریع حسودی کرد🤣