2777
2789
عنوان

بنظرتون با منه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز دیگه استوری بذار من شر حاسد اذا حسد🧿🤣🤣🤣🤣

نهههه بخدااا من از اون عروسا نیسم که بخوام چیزی تو چشم یکی بکنم مثلا از کادوهام مراسم هام مسافرت هام نمیزارم هرگز یا جاهایی که داداشش میبرتم اما خب فضای مجازی برا سرگرمیه دیگ پیش میاد گاهی چیزی بزارم از نوازندگیم و اینا.حالا اگر بدونه داداشش گردنبند طلا گرفته فکر کنم یه استوری درمورد مضرات طلا و افزایش ریسک سکته قلبی بزاره😂😂

یه استوری بزار سرتونو از ماتحت دیگران بیرون بیارین😸به کارت ادامه بده بی توجهی کن برا خودت و دل خودت ...

آخه میترسم باز نکنم بگه با حالت پنهان دیده و به خودش گرفته و خوشحال بشه من خواسم لایکش کنم تازه ینی نکنم؟

دقیقا با تو هست🤭🤣اتفاقا بذار..منم یه فامیل دارم خودش همه چی رو بخدا استوری میذاره،ولی من زیاد نمیذارم فقط یه بار عکس تولدم که فقط کیک و گل بود که شوهرم استوری کرده بود رو گذاشتم و از شوهرم تشکر کرده بودم چون شوهرم خوشحال میشه،حالا این فامیل ما کلیپ گذاشته بود پشت سر همین استوری من،کلیپ سعید عزیزی که چرا هرچیزی  رو استوری می‌کنید شاید یکی دلش بسوزه و نداشته باشه 😳😳بخدا خودش از سنتور زدن دخترش،عکسشون تو برف و تولد بچه هاش و...مدام عکس میذاره...حالا من یه بار گذاشتم اینم سریع حسودی کرد🤣

...
دقیقا با تو هست🤭🤣اتفاقا بذار..منم یه فامیل دارم خودش همه چی رو بخدا استوری میذاره،ولی من زیاد نمیذ ...

بعد اون خودش گیتار خاله اشو قرض کرده باهاش عکس گرفته من به شوهرم گفتم عه خواهرت گیتار میزنه؟گفت نه بابا اون مال خالمه😂😐