2777
2789

من گلومم یجوریه دقیقا چیکارکنم بچه ها ک سرما نخدرم ملتهبه وقتی نورمیندازم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه خوشبخت بشی😍

اصلا چیزای یخ نخور صبحا آب جوش و عسل و لیمو بخور

دیفن هیدرامین هم بخور دمنوشای گیاهی هم بخور

روز عروسیتم یه انرژی زا بخور

اوکی اوکی هستی😁

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

معجزه سیرو دست کم نگیراگه سیرریزداریدتوخونه مثل حالت قرص خوردن بخور بدون اینکه بجوی وکوچولوباشه ک نخوای قاچش کنی  دهنت بو بگیره وقتی درسته قورت بدی بونداره روزی دوسه تابخورعاااااااالیه با اب فراوون بخور بره پایین

اب نمک هم مدام مدام قرقره کن خیلی تاثیرداره روزی هفت هشت بار حای بیشتر قرقره کن

برو دکتر سرم بزن زود خوبشی

میترسممممم تابحال هیچوقت بخاطر سرماخوردگی دکتر نرفتمم من ۱ماه پیش سرماخوردم نمی‌دونم الان چرا اینجوری شدم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

مبارکت باشه خوشبخت بشی😍اصلا چیزای یخ نخور صبحا آب جوش و عسل و لیمو بخوردیفن هیدرامین هم بخور دمنوشا ...

ممنون قشنگمممممم خیلیییی ممنون چشم ❤️😁

میترسممممم تابحال هیچوقت بخاطر سرماخوردگی دکتر نرفتمم من ۱ماه پیش سرماخوردم نمی‌دونم الان چرا اینجور ...

دیفن هیدرامین هم قرقره کن وبریزبیرون خ خوبه دردگلوتو ب شدت کم میکنه

گلوت درد نمیکنه ؟؟

یکم ملتهبه  وگرنه درد نمیکنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

معجزه سیرو دست کم نگیراگه سیرریزداریدتوخونه مثل حالت قرص خوردن بخور بدون اینکه بجوی وکوچولوباشه ک نخ ...

باشه عزیزممم ممنون اتفاقا امشب سر خوردممممم 🥹