2777
2789
عنوان

بچه ها پنیک چجوریههه🥲🥲🥲🥲🥲

93 بازدید | 12 پست

من یهو استرس میگیرم و تپش قلب 

ترس بزرگ ترین حسیه ک اون موقع میاد سراغم 

اینا میتونه علاعم پنیک باشه 

چیکار کنم خوب شم ؟🥺ی مدت فک میکنم افسردگی گرفتم

چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم

تند تند نفس میکشم ولی بارم نفس کم میارم متوجه هیچی نمیشم شر شر از چشام اشک میاد قلبم ضربانش هم میره رو ۲۰۰ هم کم میشه بعد ناخودآگاه میخوای داد بزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی منم همچین حالتی دارم منم راهنمایی کنیدنمیدونم چرا اینطوریم ولی بی دلیل هیجان یا استرس دارم مثلا وقتی فیلم میبینم وقتی تاپیک میزنم اولش فقط دست و پاهام یخ میزد اما بعد دیگه اون علاعمم نداشتم تا رسید به الان که کل بدنم میلرزه دست و پام یخ میکنه نفس نفس میزنم  وتو بدترین شرایط و استرسی ترس یه دفه خیلییی هیجانی و انگار با ذوق میخندم و گاهی اوقات مثلا چشمم نبض میزنه واقعا دارم روانی میشم وقتی دارم گریه میکنم نمیدونم چرا اما سعی میکنم مثل روانیا رفتار کنم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

با اجازه اسی منم همچین حالتی دارم منم راهنمایی کنیدنمیدونم چرا اینطوریم ولی بی دلیل هیجان یا استرس د ...

به نظر می‌رسه بدنت داره بطور خودکار به استرس و هیجان پاسخ می‌ده که می‌تونه مربوط به دستگاه عصبی خودمختار باشه. علائمت مثل لرزش و یخ کردن دست و پا و نفس‌نفس زدن و حتی یهو خندیدنت نشون‌ میده سیستم سمپاتیکت بیش از حد فعال شده که معمولاً تو پاسخ به استرس یا اضطراب شدید اتفاق میفته.این حالتا ممکنه تو اختلال پنیک دیده بشن، ولی برای تشخیص دقیق‌ترش بهتره با یه متخصص مشورت کنی.

به نظر می‌رسه بدنت داره بطور خودکار به استرس و هیجان پاسخ می‌ده که می‌تونه مربوط به دستگاه عصبی خودم ...

ممنونم 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

وای واقعا🥺

چون تنگی نفست و خوب میکنه کم کم احساس میکنی خوب شدی و اروم شدی 

اگر بدونی چقدر برای دکتر اعصاب و روان هزینه کردم تا به درمونش رسیدم

من از حموم رفتن میترسم چون اولین بار تو حموم باردار بودم زیر دوش احساس خفگی بهم دست داد 

و بعدش همش تو خواب با حس خفگی و ترس از خواب یهو میپریدم و همیشه خواب میدیم زیر اب دارم خفه میشم و متاسفانه این ترس اب تو من موند 

الان انقدر اذیتم دو تا بچه کوچیک دارم باید ببرمشون حموم از طرفیم دوست دارم سریع بیام بیرون به شوهرمم میگم مشکلم و درکم نمی کنه و متاسفانه حموم رفتن بزرگترین مشکل من این روزها

چون تنگی نفست و خوب میکنه کم کم احساس میکنی خوب شدی و اروم شدی اگر بدونی چقدر برای دکتر اعصاب و روان ...

عزیزم🥺🫂

میفهمم چی میگی 

از ته قلبم آرزو میکنم خیلی زود خوب شی و با لذت با بچه ها بری حموم🤍