2777
2789
عنوان

یبوست و درمان زخم مقعد

59 بازدید | 5 پست

من یک ماه پیش بی دلیل یبوست گرفتم کلا دو بار شکمم بدجور کار کرد و دچار زخم شدم خودم یبوست رو برطرف کردم و خوب شدم ولی زخمم خوب نشد بعد از هر دفع یک سوزش و خارش بد میگرفتم 

میتونم بگم مصخرفترین بیماری یبوسته که من چندین ساله درگیرشم جوری که میترسم برم سرویس 

ببین صبح ناشتا و قبل خواب ۴تا ۵ لیوان آب ولرم بخور

آلو خیس کن ناشتا بخور

سالاد کاهو زیاد بخور

برای زختم پماد از داروخانه بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اسنپ دکتر زنگ زدم دو تا پماد داد که خوب نشدم تموم شدن بعد خودم رفتم گوگل و این پماد رو گرفتم اسمش رکتول هست و خودش اپلیکاتور داره الان ۳ روزه استفاده میکنم عالیه اگه کسی این مشکل رو داره بگیره 

قربون همتون

نشستن توی تشت آب گرم روزی دوبار خیلی بهتون کمک میکنه.شیاف یا پماد انتی هموروئید برا زخم بزارید

اونا رو چندین بار گرفتم ولی اصلا رو زخم اثری نداشت فقط همونجا خوب میکرد باز تو دفع بعدی دوباره خارش و سوزش ولی این رکتول عالیه زخم رو خوب میکنه