2789
عنوان

احساس میکنم خیلی مودی شدم

52 بازدید | 3 پست

توروابطم همش به تنش میخورم با برادرام خانوماشون  فامیلا یعنی هر بدی داشته باشک براشون صد برابر خوبی کردم بهشون  حتی باخواستگار یع خواستگار داشتم ۳ ماه علاف نگهش داشتم بهش گفتم باهاش ازدواج میکنم البته فقط ۵ یا۶ بار دیدمش که دوبارش خونمون خواستگاری بود  الانم اونو گفتم حسی ندارم و تو شناخت فهمیدم بدرد هم نمیخوریم  میدونستم اگه ازدواج کنم همه چیشو میخواستم عوض  کنم خودشم میگفت منوهمونطوری کن که میخوای من میشم همون کع میخوای ولی حس کردم رابطه سمی ایه الانم یه خواستکار دیگه راه دادم دوبار دیدمش خوشم اومد اما برا مشاوره تیپش به شدت ساده بود سطح مالیشون از ما پایین تره  و از لحاظ معاشرتی و اداب معاشرت یکمی معذب و  ضعیف حس کردم هست حتی دیگه به حسام مطمئن نیستم نمیدونم چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تو ازدواج سنتی نکن،مودی که بنظرم همه ی ملتمون اگه باشیمم طبیعیه تو این وضعیته روحی روانی

بلی هم خیلی سنتی نبود  اول خودمون اشنا شدیم ولی من عشق و دوست داشتن فکر کردم بوجود میاد از سمت خودم نیومد برایشون اومد 

من که خیلی ناراحتم منم سر خواستگاری به مشکل خوردم حس میکنم همه تو این مسئله مقصریم من و خواستگارم و ...

خوندم عزیزم داستانو پسره از چه لحاظایی خوب بود؟ من دوجلسه دیدمش جلسه سوم وایب ادم  معمولی گرفتم ازش تو هم شاید بیان اصلا بفهمی خوشتم نمیاد ازش فقط هیجان داشتی  ازدواج قسمته ادمه هرکی قرار بشه بشه میشه ما نباید از کسی بت بسازیم توچشممون دقیقا ارزش نداره مادرتو اذییت کنی یه کاغذ بده بنویس روش بگو مامانت بخونه همین برا بعدا انشالله خوشبخت بشی