2777
2789

بچها من باپسری درارتباط بودم اومده خاستگاری خانوادم ی دنده میگن نه اصن ی جلسم دیدن همو ، میگن ما با غریبه نمیتونیم ، اخ چون هنزمان وقتی اومده که خاستگارفامیل دارم شرایطشم کانل تره هی مورد مقایسه قرارمیگیره.حالم بده چ غلطی کنم خدایا 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری میکنی بکن ولی ب هیچ وجه قبول نکن!!

با اونی ک دوسش داری ازدواج کن تا حسرت ب دلت نمونه

سرتو نمیبرن که ک بگن با فللنی حتما ازدواج کن!!!!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
هرکاری میکنی بکن ولی ب هیچ وجه قبول نکن!!با اونی ک دوسش داری ازدواج کن تا حسرت ب دلت نمونهسرتو نمیبر ...

بخدا یعنی الان دارم خفه میشم انقد ک‌گریه کردم 

فقط بابا نیست ، با داداش عمو ،عمه باهمه باید سروکله بزنم ،‌وقتی قبول نمیکنن چ غلطی کنم 😭😭😭

بخدا یعنی الان دارم خفه میشم انقد ک‌گریه کردم فقط بابا نیست ، با داداش عمو ،عمه باهمه باید سروکله بز ...

بنظرم فعلا هردوتاشونو رد کن بگو قصد ازدواج ندارم

اوضاع ک اروم شد بگو بیاد خواستگاری

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
شما چندسالتونه میشه بهتون درخواست بدم واقعا حالم بده

25عزیزم

باشه