2777
2789

من عروسی دعوتم ۲۰ بهمن 

بعد همه چیم اوکیه 

برای دخترم لباس کفش و ساقو همه چی گرفتم 

برای شینیونم قراره مدل بشم 

کادو عروسی و شاباشم گذاشتم کنار 

فقط پول برا میکاپ ندارم 

میخوام ببینم کسی بلده من لوازمامو بیارم میکاپم کنه دوستی هم ندارم ک بدم ارایشم کنه 

عروسی اقوام نزدیک هم هست 

نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید کسی اینجا بلد باشه که میکاپ کنه 

خودمم بلدم ولی فک نکنم ب قدری باشه که برای عروسی بتونم انجام‌ بدم به مامانمم نگفتم الکی گفتم رزرو کردم دروغم نگفتم دیگ برای شنیون قراره ساعت ۳ برم 

چقد بی پولی سخته 

نزدیک اگه خواهر و برادر و خانواده شوهر نیستن مهم نیست ارایش ساده بکن برو ، یا برو جای ارزون تو دیوار زیاد اگعی زده می ان داخل خونه قیمت مناسب می گیرن ،واقعا لعنت به بی پولی منم نوبت ارایشگاه زدم ۲ تومن می گیره چون عروسی خواهرم مجبورم حیف ۲ تومن 🥲

نزدیک اگه خواهر و برادر و خانواده شوهر نیستن مهم نیست ارایش ساده بکن برو ، یا برو جای ارزون تو دیوار ...

عروسی دختر عمه ام هست 

هعییییییی 

چه دنیای مسخره ای شده 

نمیخوام مامانم بفهمه برای میکاپ موندم چون خیلی ناراحت میشه بهش گفتم نوبت گرفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی دختر عمه ام هست هعییییییی چه دنیای مسخره ای شده نمیخوام مامانم بفهمه برای میکاپ موندم چون خیلی ...

مدل بشو خوب ، یا خودت ارابش کن والا زور ادم بخواد این همه پول بده به ارایشگر من برای اقوام درجه ۲ خودم ارایش می کنم ، فقط درجه یک می رم ارایسگاه والا زور ۲ میلیون بدی به ارایشگر 🤕