2777
2789
عنوان

شوره و چربی و ریزش

76 بازدید | 3 پست

سلام دوستای عزیز و نازنین، من موهام ریزش داشت. رفتم پروتئین تراپی کردم که ریزشش کم بشه یا قطع بشه، بدتر شد. شوره هم گرفتم.الان حتی وقتی تازه از حموم دراومدم، کف سرم خارش داره. با اینکه تو حموم وقتی شامپو میزنم، میخارونم. موهام خارش داره، شوره میزنه و خیلی زود چرب میشه و ریزشش هم بیشتر از قبل، ادامه داره. چه شامپویی پیشنهاد میکنین؟ بچه ها ، بیشتر مایلم تجربیات خودتون بگید. ممنون میشم. کسایی که تجربه شوره و ریزش داشتند،و الان بهبود پیدا کردن 

حتما‌ شونه دندون ریز استیل برای شپش هم بگیر

تمام شوره ها رو از کف‌سرت در میاره هیچی تو موهاتم نمیزاره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

سس مایونز بزن کف سرت جایی که پوسته و شوره داره خوب ماساژ بده بعد از ۲۰ دقیقه با یه شامپو ملایم بشور هفته ای سه بار ، از بین میره برای تقویت و ریزش هم خوبه، موهاتو دیر به دیر بشوری شوره چرب می‌گیره ، یا اگه حوصله نداری شامپو ضد شوره وچه برای موی چرب بگیر مدل ضد ریزشش هم هست 

🪶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.