2777
2789

زنتون رو خرج میکنین همه چیتون توجه عشق آبرو مال زنتون هست 

مهریه چند صد سکه چندین میلیاردی 

اوون شب به شب در اختیارت نیست، بعد توقع داری دختر مردم بیاد باهات ؟؟؟ هاا 

علامت بیلاخ آخر هم یادتون نره 😂😎

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خیلی هاشون هستن اتفاقا خرج میکنن دخترعمه خودم متولد ۸۰ با مرد متاهل ۵۷  رفیقه براش ماشین خریده ماهی ده تومن پول تو جیبی طلا گوشی هر هفته کافه رستوران الان دو ماه زن یارو فهمیده دورا دور باهمن اما خرج سرجاشه مثل قبل فقط بیرون اینا نمیتونن برن 

والله بعضیاشون اینقد کثیفن میفهمن طرف متاهله بازم ول کن نیستن ..براشون هیچیم مهم نیست فقط یکی رو میخوان داشته باشن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حالا خیلی هاشون هستن اتفاقا خرج میکنن دخترعمه خودم متولد ۸۰ با مرد متاهل ۵۷ رفیقه براش ماشین خریده ...

🫠🫠🫠🫠🫠 بیچاره شوهر اینده اوون دختر

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

حالا خیلی هاشون هستن اتفاقا خرج میکنن دخترعمه خودم متولد ۸۰ با مرد متاهل ۵۷ رفیقه براش ماشین خریده ...

ببخشید ولی خدا لعنت کنه همچی دخترایی که زندگی یه زن و نابود میکنن ..آه اون زن دامنشو میگیره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کلا میگم بخاطر پیشنهاد دادن مردها دیدم به زنان مجرد اطرافشون

اها یه چیزعادی شده چون مردهاپرروشدن خاک برسرشون به یه زن قانع نیستن سیرمونی هم ندارن 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊