2777
2789
عنوان

دوستم دلمو شکست

167 بازدید | 17 پست

برای تولدش من کادویی خریدم که هم به نسبت گرون بود و هم کلی برنامه ریختم و کلی فکر کردم که چی بخرم لازمش بشه

حالا اون به من گفت یه لیست بدم از چیزایی که میخوام و من با این که سختم بود گفتم چون خیلی وقته دوستیم

حالا برا تولدم بعد امتحانم با اینکه سه ساعت خوابیده بودم رفتیم بیرون کادورو که داد واقعا ناراحت شدم چون نه تنها از اونایی نبود که گفتم بهش گفته بودم از چیزای دکوری خوشم نمیاد یه چراغ دکوری خریده که قیمتشم خیلی کمتره(بله پولشم برام مهمه)

این ناراحتی رو دوستیم تاثیر گذاسته ولی به خودش که نمیتونم چیزی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید وسعش همون قدر بوده

وضعشون از ما بهتره چند ماه هی ازم میپرسید تولدت چیکار کنم فکر نکنم تو چند ماه نتونه پول جمع کنه

من چند ماه پول جمع کردم کلی فکر کردم

از این ناراحتم که برام اصلا وقت نذاشته

سلام 

ببخشید این نهایت بی شعوریه ازت لیست گرفته بعد گفتی دکوری دوست ندارم رفته دکوری خریده واقعا که خدا صبرت بده 

من خودم تو زندگیم هر کی بهم هر کادویی بده حتی اگر دعوت کنم کادو هم نده ناراحت نمیشم اما اینجا چون دقیقا چیزی که گفتی دوست نداری رو خریده یعنی طرف ببخشید خیلی بیشعوره

الان خیلی ناراحتم چون تنها دوستمه و فکر میکردم منو میشناسه حس تنهایی میکنم

هرچقدر اجازه بدی ادم های بد از زندگیت برن بیرون ادمای یهتری سر راهت قرار میگیرن

توی این سیاره نزدیک به ۱۱ میلیارد ادم زندگی میکنه و تو راجع به اون یدونه ناراحتی؟

از من که بدتر نیست

صبح روز تولدش بزور بردمش بیرون براش کیک گرفتم و تولد گرفتیم(سوپرایزی)

غروبش بهم گفت بیا فلان کافه تولد بگیرم حتی نگفت بیا خونه 

خلاصه رفتیم کافه کادوی بشدت گرونی هم بهش دادم کلش یه موهیتو گرفت علاوه بر اون از مقدار کیکش و حرفای دوستای دیگش ک من باهاشون دوست نیستم فهمیدم منو لحضه اخر بخاطر صبح دعوت کرده

منو میگی؟؟خورد شدم

چون اون تنها و بهترین رفیقم از دید خودم بود

بعدشم روز تولدمو اصلا یادش نبود فقط تبریک بگه در همین حد حال بهم زن!

حتی روز تولدم بردمش کافه که کیک بگیرم وقتی دیدم اصلا یادش نیست هیچی نگفتم و برگشتم خونه از اون به بعدم دلم باهاش صاف نشد

شما بازم براتون کادو گرفته ناراضی نباشید🙂

سلام ببخشید این نهایت بی شعوریه ازت لیست گرفته بعد گفتی دکوری دوست ندارم رفته دکوری خریده واقعا که خ ...

میدونی خیلی بی اهمیته واقعا انگار اهمیت نمیده چی میخوام

لیستی که دادم اگر میگشت هم قیمت حالا در حد پنجاه تومن بالاتر پیدا میکرد فقط نگشت

حتی تولدمم دیرتر رفتیم بیرون چون کادو نخریده بود

هرچقدر اجازه بدی ادم های بد از زندگیت برن بیرون ادمای یهتری سر راهت قرار میگیرنتوی این سیاره نزدیک ب ...

:)

ادم بدی نیست از وقتی رفته دانشگاه اینطوری شده

حتی نمیتونم بهش چیزی بگم

از من که بدتر نیست صبح روز تولدش بزور بردمش بیرون براش کیک گرفتم و تولد گرفتیم(سوپرایزی)غروبش بهم گف ...

وای حق داری

اینجور ادما رو بذار کنار میگن برا کسی بمیر که برات تب کنه

این مشخصه تو زندگیت نمیخوادش هزینه نکن براش