2777
2789
عنوان

عمل پارگی دیسک کمر

221 بازدید | 12 پست

دوستان من دوروزدیگه عمل دیسک کمردارم

ازحدود ۴ماه پیش یهویی پادردوکمردردشدم اصلانمیتونستم تکون بخورم الان میتونم راه برم گزگزپامم کمترشده ضعف وبی حسی پاهم ندارم 

اماام آر آی روهردکتری میبینه میگه عمل میگن دیسکم پاره شده اما آشناهامیگن عمل نکن 

من حتی دکتراگفتن فیزیوتراپی هم اصلانباید برم چون پارگیه وبدترمیشم 

ازطرفی بقیه همش ناامیدم میکنن واقعاگیج شدم نمیدونم چیکارکنم

الان هم نهایتا ۲۰دقیقه بتونم راحت سرپاوایسم 

لطفااگه تجربع ای دارین بگین 

دیگران تخصص مغز و اعصاب دارن که میگن نکن ؟ منم فتق دیسک داشتم خیلی‌ها گفتن نکن ولی نمی‌کردم الان رو‌ویلچر همون خاله خانباجی ها میومدن زیرم لگن بزارن 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر منم دیسک پاره شد و پا درد شدید داشت و نمیتونست بشینه از درد ، با پیاده روی و ورزش که دکتر ...

ازمن زیادپاره شده ۴ماهه استراحت کردم بهترشدم اماهنوزنمیتونم کاری کنم 

همه دکتراگفتن عمل

دیگران تخصص مغز و اعصاب دارن که میگن نکن ؟ منم فتق دیسک داشتم خیلی‌ها گفتن نکن ولی نمی‌کردم الان رو‌ ...

عزیزم شماالان خوبی؟چرابقیه اینقدرناامیدمیکنن

همش میگن بروطب سنتی🫥

پدر من با آب درمانی و استراحت بهتر شد اما اصلا مسیرهای طولانی نمیتونه پیاده روی کنه 

یک کیلو هم بلند نمیکنه 

کلا چینی بند زده شده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پدر من با آب درمانی و استراحت بهتر شد اما اصلا مسیرهای طولانی نمیتونه پیاده روی کنه یک کیلو هم بلند ...

دکتربه من گفت چون سنم کمه بایدعمل کنم 

گفت اگه مسن بودی عملت نمیکردم ولی الان سن فعالیتته عمل کن خوب شی🥲

واینکه گفت عمل کنی خیلی بهترمیشی 

عزیزم شماالان خوبی؟چرابقیه اینقدرناامیدمیکننهمش میگن بروطب سنتی🫥

این قضیه رو چند بار دیگه هم اینجا تعریف کردم ، من و یک خانم که خیلی از من جوونتر بود با فاصله تقریبا دو هفته و دقیقا یک نوع مشکل دیسک جراحی شدیم ایشون دیر اقدام کرده بود و فتق به داخل نخاع نفوذ کرده بود ، من بعد ده روز کارهای شخصیمو شروع کردم اون طفلک  دو‌بار دیگه جراحی شد و می‌دونم الان شرایطش اصلا خوب نیست !  

راجب پارگی دیسک نمی‌دونم ولی حتما از چند تا جراح مشورت بگیر اگه مثلاً بین چهار نفر سه تا گفتم عمل انجام بده 

بعد جراحی انتظار شرکت تو مسابقات دو نداشته باش😁 ولی خدای نکرده پشیمون آسیب بیشتر هم نیستی ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دکتربه من گفت چون سنم کمه بایدعمل کنم گفت اگه مسن بودی عملت نمیکردم ولی الان سن فعالیتته عمل کن خوب ...

راست میگه شما هنوز جوون هستی نمیشه که از الان ز کارافتاده بشی 

هر چند بعدشم خیلی باید رعایت کنی ولی تا مهره هات سالمه عمل کن چون نتیجه خیلی بهتره 

مامان من بیرون زدگی دیسک داشت الان بالای ده سال عمل نکرد الان چندین مهره خراب داره عمل هم کنه درصد خوب شدنش خیلی کمه 

فقط دکتر خوب پیدا کن پیش هر کسی نرو کسی تعریفش زیاد باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
این قضیه رو چند بار دیگه هم اینجا تعریف کردم ، من و یک خانم که خیلی از من جوونتر بود با فاصله تقریبا ...

به من همشون گفتن عمل

آرع منم میترسم دیرعمل کنم وبدترشم 

نمیخوام مسابقه دوشرکت کنم فقط یه زندگی روتین میخوام🥲

من توی ۲۳سالمه هنوزحتی ازدواجم نکردم میترسم دیگه نتونم زندگی کنم

راست میگه شما هنوز جوون هستی نمیشه که از الان ز کارافتاده بشی هر چند بعدشم خیلی باید رعایت کنی ولی ت ...

عزیزم ازدکترم مطمئنم دقیقاالان پیچ ومهره نمیخوادیه عمل سادس

اما بقیه خیلی ناامیدم میکنن🥲

عزیزم ازدکترم مطمئنم دقیقاالان پیچ ومهره نمیخوادیه عمل سادس اما بقیه خیلی ناامیدم میکنن🥲

نگران نباش یکی از اقوام پیش دکتری عمل که اصلا هزینه نمیگرفت الان سن بالاست مثل فرفره میمونه