2777
2789

از بخت و اقبال بدم گریانم ۴سال پیش تو عقد طلاق گرفتم خودم جایگاه اجتماعی مناسب خانواده متمول سرشناس تحصیل کرده هرچی خواستگار برام میاد همه دروداغون البته اطرافیانمون منظورم فامیلامون از طبقه پایین جامعن ولی اعتماد به نفسمو از دست دادم انقد گریه کردم که خدا میدونه فقط میخوام زودتر کار مهاجرتم درست شه راحت شم  امروز یه خواستگار رفته جلو در خونه خواهرم گفته دادش من تو حراست اومدم خواستگاری خواهرتون بخدا دیگه خجالت میکشم از غرور خردشدم😭😭😭

خب حراست یعنی کارمنده دیگه از چی خجالت کشیدی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستاوردای کانال سوده هروی(معروفه ) میخوندم مشمل شماروداشتن

روی عزت نفس و..‌ک کارکردن چه روابط های خوبی به دست اوردن

همه اینایی ک گفتی بخاطراینه ک خودتو کم ارزش میدونی. والبته اکثرمون همینیم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
من دستاوردای کانال سوده هروی(معروفه ) میخوندم مشمل شماروداشتنروی عزت نفس و..‌ک کارکردن چه روابط های ...

به خدا من عزت نفس خوبی دارم ولی نمیدونم چرا هر کی سر راهم قرار میگیره اینجوریه

حراست چشه مگ 

حالا نحوه درخواست درست نیست ولی حراست فقط نگهبان دم در نیست گسترده‌تره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.