2777
2789
عنوان

سلام بیایید بهم بگید چ کلاسی برم

127 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من یه مدت نزدیک ۴ ماهی رفتم کلاس زبان . 

یه استاد فوق العاده عالی پیدا کردم خصوصی هم رفتم 

قرار شد یک سال برم  ک اوکی بشم گفت یک ساله فولت میکنم . اما متاسفانه از مشغله زیاد  و خستگی سرکار ول کردم نتونستم برم . 

بعدش رفتم کیک بوکسینگ با پسرخاله ام . دوماه رفتم . قرار شد اونم یک سال ادامه بدم ک برم مسابقات باز ولش کردم 

البته  سرم خیلی شلوغه چون سرکار هم میرم 

۶ ونیم صبح میرم سرکار تا ۲ونیم ظهر  ،،وقتی هم میام خونه خیلی ب شدت خسته ام باید بخوابم . 

خب بالاخره دلم میخواد بیرون هم یه دوری بزنم یه پارکی تفریحی هم بکنم

ک با این کلاس هام اگه برم اصلا وقت نمیشه برا تفریحم .

الانم ک هیچ کدوم رو نرفتم . دلم  می‌خواد گیتار بخرم و کلاس گیتار برم .

حالا نمی‌دونم چیکار کنم زبان و کیک بوکسینگ رو بیخیال بشم همون گیتاربگیرم و تفریح بعدظهرا برم ؟ 

یا نه  بشینم برا زبان یا کیک بوکس وقت بزارم؟؟

چون مشکل اینه سرکار میرم خیلی خسته میشم وقتم پره 

وگرنه دوس داشتم همه رو باهم برم . 

Icdl هم یه مدت رفتم کلی کلاساشو رفتم  و هزینه دادم ولی موقع مدرک فنی حرفه ای ردم کرد . 

اونم می‌خوام برم باز. 

چه کنم راهکاربدید؟ 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

موسیقی نیاز به تمرین روزانه داره اگ نباشه نتیجه نمیده

آهان مرسی یه جایی  پرسیدم برا این که ثبت نام کنم دیگه خودشون آموزش میدن ‌‌‌ بنظرت  موسیقی  برم خوبه  ؟ خسته کننده نباشه؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان مرسی یه جایی پرسیدم برا این که ثبت نام کنم دیگه خودشون آموزش میدن ‌‌‌ بنظرت موسیقی برم خوبه ...

موسیقی نیاز ب عشق داره

عشق داشته باشی به سازت 

و گرنه نمیشه

صبر میخاد

و خیلیم عالیه

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

ببین منم کاربری قبلیم سر این ترکید که عنوان بی ربط میزدم که مردم بیان

حواست باشه 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

ببین منم کاربری قبلیم سر این ترکید که عنوان بی ربط میزدم که مردم بیانحواست باشه

تولدت مبارک . 

ع چ بد 🤦

تولدت مبارک . ع چ بد 🤦

ممنونم عزیزم🩵

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03