2777
2789
عنوان

قطع ارتباط بخاطر همسر

362 بازدید | 19 پست

اگر همسرتون بگه که نمیخواد با فلان دوستتون زیاد حرف بزنید و بگه ارتباطتتون رو کم کم قطع کنید چکار میکنین؟ دلیلشم این باشه که بنظرش دختره دختره خوبی نیست و خوشش نمیاد و..

طرف دوست صمیمی تون باشه ، همسرتون هم مرد خوبی باشه و خودشم همیشه حرف گوش میکنه و رفیق باز نیست و ...

با ازدواج کردن قدرت تصمیم گیری و اراده و شعور خودتونو از دست ندین

اگه فکر میکنید دوست خوبی نبوده ک هیچ

ولی اینکه یکی دیگه براتون تصمیم بگیره با کی دوست باشین و با کی دوست نباشین واقعا توهین ب شعورتونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ازدواج کردن قدرت تصمیم گیری و اراده و شعور خودتونو از دست ندیناگه فکر میکنید دوست خوبی نبوده ک هی ...

درسته حرفاتون ، دوستم یسری رفتار ها و اعتقاداتی داره که خب منم اونجوری نیستم و با شوهرم هم عقیده ام ولی خب رابطه ی دوستانه منو دوستم بعد این همه سال بخاطر اون اختلافات بهم نخورده ولی همسرم اذیت میشه ، در کل دوستم بدی خاصی نکرده ولی اونم نسبت به شوهرم ی گاردی داره

ب نظر من اولویت همسرتونه.....اوایل زندگیم منم همین بودم و همسرم از خیلی دوستام خوشش نمیومد من سنم کم بود هر چی دختر بود دورم جمع میکردم خیلی وقتا دزدکی ارتباط میگرفتم ولی ب مرور دیدم یکی یکی دارن ازدواج میکنن و دیگه با دوستانمون خصوصا مجردا کمتر ارتباط میگیرن منم ازشون فاصله گرفتم و حواسمو دادم ب زندگیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درسته حرفاتون ، دوستم یسری رفتار ها و اعتقاداتی داره که خب منم اونجوری نیستم و با شوهرم هم عقیده ام ...

عقاید دوستتون ربطی ب همسرتون نداره گلم و برعکسشم همینطور

و اگه تا الان شما و دوستت باهم کنار اومدین و تاثیراا ناسالمی روی هم نداشتین دیگه صحبتی باقی نمیمونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زندگیم تو اولویته. ارتباطم رو کمرنگ میکنم. تلفنی فقط. اونم ماهی یکی دوبار‌ . کلا تو ازدواج این حالت ...

بله درسته ولی دوستم مجرده و من چند ساله ازدواج کردم اون خیلی اهل بیرون رفتن و خوشگذرونی هست و همیشه از من میخواد باهاش برم ولی همسرم خوشش نمیاد ، البته خودمم هم بخاطر همسرم و هم درگیری ها و مشغله هایی که دارم نمیتونم مثل اون باشم ولی همینکه دوستم همش زنگ میزنه هم شوهرم عصبی میشه

با ازدواج کردن قدرت تصمیم گیری و اراده و شعور خودتونو از دست ندیناگه فکر میکنید دوست خوبی نبوده ک هی ...

اگه برعکس باشه و ما ب همسرمون بگیم با رفیق صمیمیت نرو و ارتباط نگیر و اونم احترام گذاشت ب خواسته ما توهین ب شعور خودش کرده؟ اون موقع ب نظرم تاپیک میزدیم میگفتیم رفیق بازه اخرین اولویتش منم

ب نظر من اولویت همسرتونه.....اوایل زندگیم منم همین بودم و همسرم از خیلی دوستام خوشش نمیومد من سنم کم ...

بله درسته از حرفاتون متوجه میشم که دقیقا الان من هم در اون مرحله ای که شما بودین هستم

بله درسته از حرفاتون متوجه میشم که دقیقا الان من هم در اون مرحله ای که شما بودین هستم

کم کم فاصله بنداز و وقتتو بذار واسه زندگیت...روی هم رفته دوره خوبی نیست حتی با دوست متاهلتم برو بیای زیاد نداشته باش