اگر همسرتون بگه که نمیخواد با فلان دوستتون زیاد حرف بزنید و بگه ارتباطتتون رو کم کم قطع کنید چکار میکنین؟ دلیلشم این باشه که بنظرش دختره دختره خوبی نیست و خوشش نمیاد و..
طرف دوست صمیمی تون باشه ، همسرتون هم مرد خوبی باشه و خودشم همیشه حرف گوش میکنه و رفیق باز نیست و ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با ازدواج کردن قدرت تصمیم گیری و اراده و شعور خودتونو از دست ندیناگه فکر میکنید دوست خوبی نبوده ک هی ...
درسته حرفاتون ، دوستم یسری رفتار ها و اعتقاداتی داره که خب منم اونجوری نیستم و با شوهرم هم عقیده ام ولی خب رابطه ی دوستانه منو دوستم بعد این همه سال بخاطر اون اختلافات بهم نخورده ولی همسرم اذیت میشه ، در کل دوستم بدی خاصی نکرده ولی اونم نسبت به شوهرم ی گاردی داره
ب نظر من اولویت همسرتونه.....اوایل زندگیم منم همین بودم و همسرم از خیلی دوستام خوشش نمیومد من سنم کم بود هر چی دختر بود دورم جمع میکردم خیلی وقتا دزدکی ارتباط میگرفتم ولی ب مرور دیدم یکی یکی دارن ازدواج میکنن و دیگه با دوستانمون خصوصا مجردا کمتر ارتباط میگیرن منم ازشون فاصله گرفتم و حواسمو دادم ب زندگیم
زندگیم تو اولویته. ارتباطم رو کمرنگ میکنم. تلفنی فقط. اونم ماهی یکی دوبار . کلا تو ازدواج این حالت ...
بله درسته ولی دوستم مجرده و من چند ساله ازدواج کردم اون خیلی اهل بیرون رفتن و خوشگذرونی هست و همیشه از من میخواد باهاش برم ولی همسرم خوشش نمیاد ، البته خودمم هم بخاطر همسرم و هم درگیری ها و مشغله هایی که دارم نمیتونم مثل اون باشم ولی همینکه دوستم همش زنگ میزنه هم شوهرم عصبی میشه
با ازدواج کردن قدرت تصمیم گیری و اراده و شعور خودتونو از دست ندیناگه فکر میکنید دوست خوبی نبوده ک هی ...
اگه برعکس باشه و ما ب همسرمون بگیم با رفیق صمیمیت نرو و ارتباط نگیر و اونم احترام گذاشت ب خواسته ما توهین ب شعور خودش کرده؟ اون موقع ب نظرم تاپیک میزدیم میگفتیم رفیق بازه اخرین اولویتش منم