2777
2789
عنوان

شوهر سابقم بهم پیام داده خواهرانه کمکم کنید لطفا اسکرین میزارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭حرفای من ی دنیا غم توشه اما کو کسی که بفهمه

حیف وقتت که باهاش واسه اسمس دادن کردی .من با همچین ادم هایی برخورد داشتم.با ادمی باش که بخوادت طبق پیامک خودت .پیدا میشه وقت بزار.فقط دورش بنداز 

هانده جان بیا دیدی خودش و نشون داد بخدا خواستم بهت بگم شاید بخاطر مهریس که کوتاه بیای اومده ابراز دلتنگی میکنه ولی ببین خودش قشنگ لو داد چی میخواد

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

تاپیکای هانده جون وهانا ومریم وفلان وبهمان ک همش تویی رو میخونم میبینم چقددد تو مقصری تو دعواهاتون

ببین نمیدونم اسمم یادته یانه.زیاد باهم دردودل کردیم خیلی تواکانتای دیگت راهنماییت کردم

بزار مثل ی خواهر راهنماییت کنم متولد۷۷ ام من

زیادی کنه ای زیادی اویزونی زیادی رو مخی ببخشید رک میگم

شوهرت یجوریه قشنگ میتونستی تودستت بگیریش مثل موم تو دستات باشه اون مرده یه من تمام تو باید نیم من میشدی ارومش میکردی

تو دوس داری بحثو کش بدی

برنده بحث تو باشی

طرفتوحتنا قانع کنی ک اشتباه کرده و... همینجا ی تاپیکو هززززار بار میزنیو میگی یعنی منظورش چیبوده

ملت راهنمایی میکنن باز مث بچه های غد ویه دنده کار خودتو میکنی

دیگ نمیخوام چیزی بگم چون فقط از دستت حرص میخورم

فقط میتونم بگم شوهرت حق داشته زیادم حق داشته

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
تاپیکای هانده جون وهانا ومریم وفلان وبهمان ک همش تویی رو میخونم میبینم چقددد تو مقصری تو دعواهاتونبب ...

خب من حق ندارم الان واقعا ؟؟

آخه باشه حق داشته قبول منم بهش گفتم ک باشه بالاخره حق انتخاب داره اما الان چی؟آخه چرا انقدر همش مباد میگ دلتنگم دوست دارم و....آخرم کارش به جایی رسیده میگ بیا باهم دوست بشیم

واقعا من حق ندارم؟

من گیج شدم واقعا 

خاک برسرش واقعا انتظار داره من باهاش دوستی کنم

عزیزم تو را دست کم گرفته شمارشو بلاک کن بگو من خواستگار دارم دیگه نمیتونم جوابتو بدم و باهات صحبت کنم.اجازه ندارم.خواستگارم گفته حق نداری با کس دیگه ای صحبت کنی.اگه کاری داشتی بگو مامانت زنگ بزنه بهم.اینجوری بسوزونش و دیگه بهش هیچ امیدی نداشته باش.من یه دوست پسر داشتم همینجوری خودشو میگرفت.منم رفتم دوست پسر جدید واسه خودم پیدا کردم و دیگه به اون زنگ نزدم یه روز بعد یه هفته زنگ زد ریدم بهش رفت پشت سرشو نگاه نکرد.زرنگ باش اونی که انداختی سطل اشغال را دیگه برندار.رو به جلو حرکت کن ادم های جدید  زندگی جدید.قشنگی دنیا به همینه.

خب من حق ندارم الان واقعا ؟؟آخه باشه حق داشته قبول منم بهش گفتم ک باشه بالاخره حق انتخاب داره اما ال ...

ج نده عزیزم

ج نده

نمیگن لالی

بخدا منم زیاد گند میزدم ابجیم گفت حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟

کلا ب هیچ پیمش ج نده

بزار دادگاه راه خودشو طی کنه

ی مدت دوراز دسترس باش براش

یبار بشین تصمیم بگیر

یا کلا نمیخوایش و بلاکش کن از همه جا

یا نه میخوایش البته اون دیگ عوض نمیشه همینه ک هست

اونموقع خیلی رک بگو میخوامت بیا دوباره بسازیم ک بعید میدونم خودش وخانوادت قبول کنن

بعدم ب دلایل طلاقت فک کن

ب اینکه کتکت زد

ب اینکه بازن خراب تلفنی حرفید

ب خیلی چیزا ک همه جا پشتت مث دشمنت میحرفید

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!