2777
2789

خیلی دلم میخواد برم سفر ولی هیچ دوستی ندارم

چندتا دوست از دانشگاه دارم که شهر دیگه هستن و پایه مسافرت نیستن همکارامم خیلی مدلشون با من فرق داره و همه متاهل هستن

بنظرتون با تور برم؟ میترسم دلم بگیره آخه فکر میکنم همه حداقل با یه آشنا میان و من تک میمونم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با تور رفتیم یه دختره تنها بود آوردیمش با خودمون با اینکه غریب بود آوردیمش تو اتاق خودمون تو هتل تنها نباشه بعدمرفیق شدیم برو شاید با آدمای جدید و خوبی اشنا شدی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ما با تور رفتیم یه دختره تنها بود آوردیمش با خودمون با اینکه غریب بود آوردیمش تو اتاق خودمون تو هتل ...

دمتون گرم که انقد خوبید🥺💓

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چجوری آخه؟ من خیلی وقته دوست پیدا نکردم

اولین بار تجربه کن،برو باهاشون باش،توی اتوبوس کنار ینفر بشین سرصحبتو باز کن باهاشون اتفاقا تنهایی تجربه کردنم حس خاص خودشو داره قطعا ی عده ای هم هستن ک تنها بیان اونجا میتونی باهاشون اشنا شی