2777
2789

دختره ۱۶سالشه با مرد ۳۵ساله ازدواج کرده تو همین سایت گفت ، ی کاربر دیگه هم ۱۶سالشه ۱۲سالگی عقد کرده هردو هم راضی بودن😐🤦‍♀️واقعا خدا شفا بده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو زندگیاشون نیستیم و نمیتونیم قضاوت کنیم ...

منم قضاوت نکردم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیاشون نیستیم و نمیتونیم قضاوت کنیم ...

این قضاوت نیست که اینا تو این سن باید عروسک دستشون باشه نه اینکه وارد زندگی مشترک بشن.

هر چند اصلا راضی ترین خوشحال ترین زن جهان باشن.

اونا بچن 💔

مگه نمیدونی اینا از سنشون ومن وتو بیشتر میفهمن؟

همین دخترای ۱۶ ساله از ۴۰ ساله ها بیشتر میفهمن🤣

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

مگه نمیدونی اینا از سنشون ومن وتو بیشتر میفهمن؟

آره خیلی🤣🤣🤣تایپک زده بود گفته بود شوهرش سرش گرم کار بوده جوابش و نداده اینم سر همین قضیه قهر کرده🤣🤣🤣🤣

یاد ی کاربر افتادم کسایی ک دوس پسر داشتن قبل ازدواج وباهاشون ازدواج کردن گفت ناپاک وفلان خودش ۱۴ سال ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هعی.

دوره زمونه بدی شده.

همه قضاوت میکنن هیشکی چشاشو باز نمیکنه واقعیتو ببینه .

شایدم نمیخوان ببینن 

آره خیلی🤣🤣🤣تایپک زده بود گفته بود شوهرش سرش گرم کار بوده جوابش و نداده اینم سر همین قضیه قهر کرده ...

😐😐😐😐وای خدا .

خانوادسون هیچی نگفتن یعنی ؟زررررتی دخترو شوهر دادن ؟؟

خب معمولا همچین بیچاره هایی ک قربانی مردای پدوفیلی میشن بخاطر سطح توقعات بشدت پایینشون فکر میکنن و خوشبختن اکثرشونم کم سوادن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤