2777
2789
عنوان

خواب اشفته اس یا چی

100 بازدید | 22 پست

سلام .یه مشکلی هست روم نمیشه به کسی بگم‌

دوستان من چندبار توخواب دیدم  که با یکی رابطه جنسی دارم‌ حس میکنم واقعیه یعنی واقعی بودنشو حس میکنم 

خیلی میترسم ازاین خوابا ..تاحالا تجربه اینجوری داشتین؟میدونین علتش چیه؟

قبل خواب اصلا به پسر و س ک س اصلا فکر نمیکنم که توخوابم این‌ چیزا روببینم ..اصلا اهل این چیزا نیستم

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید جن عاشق داری اونا تو خواب تجاوز میکنن

وای نههه 😭اگه ایتجور باشه چجوری ازش خلاص شم

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
سوره بقره گوش بده

منم یه مدتیه دقیقا از وقتی که سقط کردم وقتی میخوابم خییلی دچار بختک میشم نفسم انگار بند میاد حالت فلج شدن خیلی میترسم بخوابم چند بارم همین خواب جنسی رو دیدم که انگار یکی داره بهم دست میزنه و تجاوز میکنه خیلی بده قبل خواب آیت الکرسی میخونم چهارقل میخونم بازم بعضی وقتا اینجوری میشم 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ممنون ،از امشب باهنذفری گوش میدم

سلامت باشید تا چهل و پنج روز سر یه ساعت خاص یعنی امروز هر ساعتی شروع کردی تا چهل و پنج روز سر همون ساعت گوش کن جادو داشته باشی اولش عصبی یا اذیت میشی ولی ادامه بده و نصفه نزار

سلامت باشید تا چهل و پنج روز سر یه ساعت خاص یعنی امروز هر ساعتی شروع کردی تا چهل و پنج روز سر همون س ...

من بخاطر همین اذیت شدن میترسم بخونم چون توی خونه بیشتر ساعات تنهام میگن بقره بخونی اولش بیشتر اذیت میشی 🤕

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چند روز گوش دادی باید چهل و پنج روز کامل بشه

من بقره نخوندم فقطگاهی آیت الکرسی خوندم وچهار قل 

من بخاطر همین اذیت شدن میترسم بخونم چون توی خونه بیشتر ساعات تنهام میگن بقره بخونی اولش بیشتر اذیت م ...

به اون صورت اذیت نمیشی که مثلا عصبی میشی جایی ازبدنت درد میگیره که زود گذره همش موقته