2777
2789
عنوان

خواب اشفته اس یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 22 پست
به اون صورت اذیت نمیشی که مثلا عصبی میشی جایی ازبدنت درد میگیره که زود گذره همش موقته

دیشب نزدیکای صبح یعنی همش خواب دیدم توی خونه ی پدریم هستم خونه ای که بچگیام بزرگ شدم الان که سالهاست دیگه اون خونه نیست و کلا من یه شهر دیگه ام همش اونجا بودم توی خواب و اونجا پر از مار های قول پیکر بود که از یه شاخه به یه شاخه دیگه میپریدن و توی کل خونه هر طرف نگاه میکردم بودن خیلی وحشتناک بود تعبیر این چیه بنظرتون؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب نزدیکای صبح یعنی همش خواب دیدم توی خونه ی پدریم هستم خونه ای که بچگیام بزرگ شدم الان که سالهاست ...

خونه پدر منم پر جادو بود ما کلیل کاغذ عجب غریب پیدا کردیم اون موقع بچه بودیم نمیدونستیم چیه ریختیم دور بدون اینکه باطل کنیم من به نیت خونه پدری گوش دادم یه شب خواب دیدم یه عالمه بز سیاه که قیافشون شبیه شتر بود از رو در و دیوار پریدن بیرون همه رو جمع کردم بیرون کردم فقط یکیش با من برگشت اونم مال طلسم بخت خواهرم هست که الان چهل و هفت سالش هست هنوز مجرده نمیدونم چرا مال اون و باطل نکرد

قطعا اونجا پر طلسم هست میتونی به نیت پاک سازی خونه پدریت هم گوش بدی

اونجا خونه پدریه من نیست دیگه پدرم نزدیک شونزده ساله فوت شده و اون خونه فروخته شده تخریبن کردن صد درصد ولی من خییلی خواب اونجا رو میبینم توی اکثر خواب هام اونجا هستم خودمم الان هفتده ساله که اونجا نرفتم اصلا

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

خونه پدر منم پر جادو بود ما کلیل کاغذ عجب غریب پیدا کردیم اون موقع بچه بودیم نمیدونستیم چیه ریختیم د ...

اینجا هم که خونه شوهرم هستم الان نزدیک چهار ساله که اینجام هفت ماهه که دچار این ترس ها و بختک ها و خواب ها شدم خودمم حس میکنم جاریم یه دعایی واسم گرفته چون قهریم باهاشون دشمن ما هستن 

اونجا خونه پدریه من نیست دیگه پدرم نزدیک شونزده ساله فوت شده و اون خونه فروخته شده تخریبن کردن صد در ...

خدا پدرت و بیامرزه شاید اون موقع ها که بچه تر بودی یه چیزایی بوده الان روحت تو خواب میره اونجا سر بزنه و اگاهت کنه

اونی روگفتم که یه تایر ماشین ووهرش کوچیک بود یکیش بزرگ چون پنچرشده بود و مجبوری تایر کوچیک انداخته بود 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥