2777
2789
عنوان

با مامانم سر این دعوام شد😑😑

126 بازدید | 4 پست

عمه های عوضیم مامانمو هی میفرستن جلو که زنگ بزنه ب زنعموم بگه ما میخوایم بیایم اونجا هممون

زنعموم هم یه ادم مفت خوره ک کسیو دعوت نمیکنه فقط خودش میره خونه بقیه میخوره بیپولم نیستن

بعد دختر عموم تو چنلش گذاشت دو دیقه بشینید خونتون نرید خونه بقیه پلاس شید مطمئنم منظورشم ما نبودیم زیاد

ولی ب مامانم میگم مامانی تو کی که خودتو دعوت میکنی خونه برادر شوهرت؟ اگه خواهراش میگفتن یچیزی ولی تو کسی نیستی ک بخوای خودتو دعوت کنی اونجا میگه چطور اون میتونه بیاد اینجا بخوره و فلان

میگم خب تو خودت دعوتش کردی مامان گلم میتونی دعوتش نکنی اگه انقد ازش بدت میاد بعدم زنگ زد ب زنعموم ریدمیگم یدیقه با خودت بگو من کی ام که بخوام خودمو دعوت کنم خونه هم عروس یا برادر شوهر

الان میترسم پاشه بره یوقت دعوایی چیزی بشه ولی واقعا حق میدم ب دختر عموم سر این حرفش

عمم ادماییی ان که تا ۴ صبحم ک ششده میشینن واقعا ارامش ادمو میگیرن

ما هم یه شرایطی مثل شما رو داشتیم باید بگی عمه ها بگن ناسلامتی خونه برادرشونه

دقیقا

مامانم زنگ زد ب زنموم گفت نمیام حالا داره پامیشه میره

دارم دیوونه میشم از دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامامانم زنگ زد ب زنموم گفت نمیام حالا داره پامیشه میرهدارم دیوونه میشم از دستش

اینکه گفته نمیام ولی رفته زشته حالا کاری که شده کاشکی بهش خوش بگذره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦