اولین باره ولی مامشکلات زیادی داریم قبلا چندبارخیانت کرده بازنهای خیابونی ویک دخترهجده ساله بعدچندسال کشمش بخاطربچم برگشتم رفتارش موقت تغییرکرده بودولی بشدت فحاش شده بود این بار جایی روندارم برم پدر برادر دارم ولی ازدشمن بدترن مادرم که دیگه چیزی نگم بهتره یک خانواده بشدت نر سالار ومثلا ابرومند که طلاق دخترشون ابروشون رومیبره ونمیپدیرن.بابدنیا اومدن پسردومم جاشو هم ازمن به بهانه بچه جداکرد اون روتخت میخوابه من وبچه توپذیرایی تانصف شب توگوشیه گاهی یهو میرفتم تواتاق ببینم چه علطی میکنه مثلا فیلم مجازمیدید الله اعلم ولی کلا قابل اعتمادنیست بشدت دروغگوهست بهش گفتم لباست چرابوی عطرزنانه میده دادوهوارکردجلوی بچه ها منوزد منم زدمش دلم خنک شه ولی زور دست اون کجا دست من کجا.میخوام برم گم شم جایی هیچکی ندونه چه بلایی سرم اومده نگران بچه هام هستم تحمل هم دیگه جایزنیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خدا خب وقتی هیچی حل نمیشه دعوا نکنمنم هزار جور مشکل داریم،اصن زندگی مشترکی نداریم دیدم تغییر پذی ...
به خیانت نمیتونم بی توجه باشم چون ازم توقع رابطه جنسی داره نمیتونم باهمچین کثافتی بخوابم حس تجاوزه بوی عطر لباسش دیراومدنهاش بی توجهی هاش بی احترامیهاش نمیتونم بریدم کاش خانواده ای داشتم همین الان جمع میکردم میرفتم ازهمچین خونه ای که حرمتی توش نمونده ولی بایدبرم توخیابونها یا دزدی کنم یا اونجورکارها ومعتادبشم یا بلایی سرم بیارن عیراین نیست بچه هام چی....نمیتونم برم