2777
2789
خب اگه داره بگیرسکه هاتو😯😯اموال شوهرت چیه؟اگه پولدارباشه ک راحت میتونی مهرتوبگیری

ن بابا ی کارمند عادیه..یکم پس انداز کردیم اونم با زور و قناعت من..ک روش وام بگیره واسه خونه...ک اگه اقدام کنم اونارم میریزه یجا دگ...هیچی نمیمونه دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه....ای کاااااش.....ی نفر فقط ی نفرو داشتم...ی خاهر..ی مادرغمخوار..ی دوست...دلم ی شونه میخاد ...

دورت بگردم من 

هیچکس تو این دنیا غمخوار آدم نیست حتی پدر مادر 

آدم خودش باید دلش واسه خودش بسوزه

هرکاری میدونی درسته انجام بده

فقط قبل از اینکه تصمیم از رو عصبانیت بگیری به طلاق و عواقبش فکر کن

بعضی وقتا شکست شروعه موفقیته واسه آدم

سبک سنگین کن ببین رو ترازو خوبیاش بیشتره یا بدیاش

مادرت راست گفته رابطت و با مادر شوهرت خوب کن

اونقدرررر بی حوصلم که فرمایش همه متینه😢
نمیگشت...سابقه داره....سهبار دگ هم از خونه پرتم کرده بیرون..تو سوز و سرما..روانیه اشغال الهی مادر عو ...

حتما دفعه های پیشم زنگ زدی خیالش راحته که برمیگردی اگه سری اول یه جا پیدا میکردی میموندی الان پیادت نمیکرد

دورت بگردم من  هیچکس تو این دنیا غمخوار آدم نیست حتی پدر مادر  آدم خودش باید دلش واسه خو ...

با اون عفریته ی روزگار؟؟؟با اون روانی؟؟؟پسرش جفت خودش روانیه....زنیکه دعا نویس عفریته

بچه ها کار درستیه وسایلمو جم کنم.سوییچ ماشینشو گوشیشو بردارم با کارت بانکیش یروز پاشم برم خابگاهی جا ...

نه نکن این کارو

تا فردا ایشالا همه چی درست میشه

عصبانیتت و کنترل کن

من تو عصبانیت یه کاری کردم که اوضاع و بدتر کرد

حتما دفعه های پیشم زنگ زدی خیالش راحته که برمیگردی اگه سری اول یه جا پیدا میکردی میموندی الان پیادت ...

اگه از روز اولی ک تو نامزدی دس بلند کرد ساکت نمینشستم مثل بیکسا حیوون اشغال اینقد رودل نمیکرد

[QUOTE=50885032به]بچه ها کار درستیه وسایلمو جم کنم.سویبه به تظرمن یچ ماشینشو گوشیشو بردارم با کارت بانکیش یروز پاشم برم خابگاهی جا ...[/QUOTE]به نظر من وقتي به يه جرو بحث اينكارو باهاتون كرده اگر شما اينكارو كنيد بدتر ميشه

بچه ها کار درستیه وسایلمو جم کنم.سوییچ ماشینشو گوشیشو بردارم با کارت بانکیش یروز پاشم برم خابگاهی جا ...

نه اشتباهه بشین خونت مهریه و نفقتوبگیراگه زدیابیرون کردزنگ بزن پلیس هیچ کاری نمیتونه بکنه

با اون عفریته ی روزگار؟؟؟با اون روانی؟؟؟پسرش جفت خودش روانیه....زنیکه دعا نویس عفریته

آخه چرا😥حرفشون چیه

اگه ازت خوششون نمیاد چرا اومدن خواستگاری

من نمیفهمم بخدا دردشون چیه