2777
2789

یادمه راهنمایی بودم 

یکی از هم کلاسیام بچگی مامانش فوت شده بود...باباش زن گرفته بود.اینم پیش مامان بزرگ مادریش زندگی میکرد...میگفت ببشتر از ده ساله ندیدمش..مامان بزرگش فوت کرد.هیچ کس سرپرستیشو قبول نکرد حتی باباش..اخر بردنش پرورشگاه😭😭😭😭😢😢😢😢

بابای بی عاطفه هم هست..

خب عزیزم فقط میتونم بگم بچه دارنشی الان فقط خودتی اونجوری یه بچه ام ابن وسط قربانی میشه بخاطرشوهرت ک ...

بچه ک عمرا...روانی یبار حاملم کرده بود پارسال....از عمد!

سقط کردم.....هرگززززززز صدسال دگ هم بچه دار نمیشم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=50881537]بزن امشب شوهرم منو کشت😣😣😣 البته دور از جون بعد توش هرچی خواستی 😆😆😆😆😆😆😆😆اگ ...

نه دیگه بگو مثلا منو زده!

ی نگاه به پربازدیدا  بکن!!!!

شوهرم زد دستم قطع شد!

مادر شوهر و خواهر شوهرم منو از پا اویزوون کردن

اینا جواب میده😁😁😁😅

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دلم میخواد خودمو از تراس پرت کنم پایین...دلم میخاد تموم شه این زندگی لعنتی ک هیچ وقت باهام نساخت...ا ...

عزیزم یه جوری تو اون خونه بمون اما سر به سرش نذار. ازش توقع نداشته باش. انگار شوهرت نیس. فقط یه خونه مجانیه. پولاتو جمع کن. یه جوری رفتار کن که کار به کتک کاری نکشه. طلاهاتم بذار تو بانکی جایی. بچه دار نشو. آروم و بی سر و صدا زندگی کن.

مردی که ناموسشو توو خیابون این وقت شب ول میکنه میشینه بازی میکنه سیاست سرش نمیشه که گلم. این نامرد ...

میدونم حیوونه ولی بهر حال نقطه ضعفی داره .. همونطور که اون رو نقطه ضعف زنش دست گذاشته .. اینم با روش خودش میتونه ازارش بده 

هی توهین و تحقیر کرد...حرف فروش طلاهام بود من هیچی نگفته بودم...ولی یهو دگ شروع کرد ک طلاهات چقد کمه ...

الان کجایی خوب 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
خانما؟؟؟همون بابای بی عاطفه هم از ته دل دوسم داره....یکم فقط سنتیه...طلاق و ی غول بزرگ میدونه....عقی ...

والا سنی نداری تو!

حیف نیست تو اوج جوونی ارزوی مرگ کنی؟؟؟

بمیره اون مرد😒😒😒

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

انشاالله خدا خودش کمکت کنه ولی سعی کن خودتو قوی کنی از نظر مالی . کار درست وحسابی داشته باشی میتونی خودتو اداره کنی نیازی به برادر وپدر وشوهر نداری .ولی باهاش دعوا نکن تا اینا برات فراهم بشه

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 

اومد دنبالم...سکوت مطلق...بعد یک ساعت اومد اتاق بوس و...میدونین روانیه...دیونست..یهو قاطی نیکنه...برگست گفت خیلی فکرا تو سرم بود امشب...نزار اجرا کنم....کاری نکن سکه هاتو بندازم جلوت و...

بمیرم برات😢😢😢😢 پس خودت رو پا خودت وایسا و حقتو بگیر😢

الان فردا چ رفتاری کنم....ی لحظه خواستم لباسامو جم کنم...طلامو بردارم..کارت بانکیش و گوشیشو بردارم و سوییچ ماشین یروز 4/5صب بزنم بیرون برم

اومد دنبالم...سکوت مطلق...بعد یک ساعت اومد اتاق بوس و...میدونین روانیه...دیونست..یهو قاطی نیکنه...بر ...

خب اگه داره بگیرسکه هاتو😯😯اموال شوهرت چیه؟اگه پولدارباشه ک راحت میتونی مهرتوبگیری

الهی بمیرم برات. بخدا دلم میخواست پیشت بودم دوتایی با هم گریه میکردیم

خدا نکنه....ای کاااااش.....ی نفر فقط ی نفرو داشتم...ی خاهر..ی مادرغمخوار..ی دوست...دلم ی شونه میخاد زار بزنم روش