2777
2789
عنوان

شما چطوری پریودی رو تحمل میکنید ❓🩸🩸🩸🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
فقط بهت توصیه می کنم نوافن و ژلون و بروفن نخوری چون من خوردم خودمو بدبخت کردم مفنامیک اسید بهتره

خب من به مفنامیک اسید جواب نمیدادم 

اینجوری که مفنامیک اسید نمیخوردم بهتر بود ولی ژلوفن برام آب رو آتیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پشت میذارم بین پاهام میریزه خونی میشه اون دوتا بال های نوار لباسم گشاد نیست ولی خیلی تنگم بپوشم ف ...

ببخشید ولی قسمت پشتشو بزار لایه باسنت..دیگه هیچ وقت پس نمی‌ده...برا درد و مشکلات پریودی سه روز اول پریودی دمنوش شوید بخور فوق العاده ست

من کپسول میخورم دو روز اول دردش زیاده ولی بعدش بهترم دو سه روز آخرم خیلی کم میاد خون فقط اولاش با قرص خوب میشم قبلنا انقد حالم بد میشد انقد دردش شدید بود بالا نیاوردم از درد میمردم به حدی ک یهو مجبور میشدم از مدرسه بیام خونه ولی آنان نه خداروشکر قرص میخورم اوکیم

نوار سایز بزرگ بگیر

ربطی به سایز نداره ها از بین پاهام و اون بال های نوار پس میده 

نمیدونم این وسطو چیکار کنم 

نمیدونم چطور چندسال مدرسه رفتم و بعد دانشگاه و سر کار باید برم 

تا اون موقع میرم این رحمو در میارم میندازم حلو سگ 

نمی‌خوام الان پریود شم خودم یه افسرده بدبختم به زور زندگیو و کنکورو تحمل میکنم 

این پریودی بدتر این وسط میشه دردسر برام

چایی نبات میخورم .روز اول چند تا چایی نبات میخورم دوتا پد میذارم 🚶🏻‍♀️ اگه خونه باشم یکاریش میکنم ولی واییییی به روزایی که هم پریودم هم از صبح تا شب دانشگاه 🥲 یه پام تو کافه ست و بین هر کلاس چایی نبات میخورم.پد تو کیف 🥲💔 غذا روز اول حتما باید دم دستم باشه تا یه ذره گشنم میشه از درد می‌خوام بمیرم روز اول و دوم خیلی غذا میخورم .. اگه بیرون از خونه باشم حتما باید مفنامیک اسید بخورم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ربطی به سایز نداره ها از بین پاهام و اون بال های نوار پس میده نمیدونم این وسطو چیکار کنم نمیدونم چطو ...

یه بار عوارض درآوردن رحم رو بخونی دیگه این جمله رو تکرار نمیکنی 😂🥲💔

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚