۵۰ نفر حدودا مهمون داریم بعد من پیشنهادم اینه ظرف یکبار مصرف از این در بسته ها بگیرم سالاد کاهو درست کنم هر کدومو دیزاین کنم بهتر نیست؟ هم ظرف کثیف نمیشه هم منتظر نمیشینن تا یکی سالاد بکشه تا روشون باز شه😂 هرکسم نخورد برا خودشو ببره زشته ب نظرتون یا نه
🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون
برا 50 نفر حتما همین کارو انجام بده. هم برا مهمون راحته هم خودت. اوکیه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا 50 نفر حتما همین کارو انجام بده. هم برا مهمون راحته هم خودت. اوکیه
مرسی گلم
🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون
نه بابا چرا بگن.تو این اوضاع گرونی سفره ۵۰نفره پهن کردن خودش هنره.فک نکنم جسارت کنن چیزی بگنن.میزبان ...
مرسی عدااتشم🥲😘
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
یه بار یکی من و شوهرم و یه فامیل دیگه رو دعوت کرده بود کلا پنج نفر بودیم توی ظرف یک بار مصرف غذا داد اونجا به نظرم زشت بود ولی برای پنجاه نفر همه ظروف بهتره یک بار مصرف باشه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بستگی به ادایی بودن مهمون داره،وگرنه بجز بحث محیط زیستی هیچ ایرادی نداره.هدف دورهمی دیگه زشته ومعذب بودن چیه این وسط،من مهمان باشم ناراحت نمیشم بنده خدا صاب خونه تو این گرونی داره لطف میکنه دورهمی میگیره دیگه ادا هرکی بیاد حقشه اینجور خوشی هارو از دست بده