2777
2789
عنوان

بوی عید

116 بازدید | 24 پست

شما هم نزدیک عید که میشه بوی عید رو حس میکنید؟

من قبل عید رو بیشتر از عید دوست دارم حال و هوای خرید و تازگی البته الان انقدر همه چیز گرونه که نمیشه چیزی خرید 

چه کارایی تو عید انجام میدید که بهتون خوش بگذره من دیگه واقعا هیچ‌چیز خوشحالم نمیکنه انگار ذوقم کور شده زندگی تکراری و بی رنگ شده انگار قبلا زندگیم زنگ داشت همه چیز بو داشت مثل عید ماه رمضون ولی الان همه چیزی خاکستریه هرروز منتظر خوب و معجزه ام ولی خب..

نترس مردم بازم میخرن کم نمیارن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزه نارنج کاشتم کاش سبز بشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

توعیدعزیزترین ادم زندگیموازدست دادم بچه بودم ولی الان سعی میکنم یادم نیارم وخودموباخونه تکونی وبازاررفتن مشغول کنم بالاخره منم یه روزی مادرمیشم من الان خانوم خونه هستم نمیشه که بی انگیزه باشم فردامیشم ازاون دسته مادرایی که بچه هاشون باهیچی خوشحال نمیشن پس بخاطر اینده ام وحال دل خودم سعی میکنم حالموخوب کنم 

گاهی انسانم آرزوست