2789

حرفاش واقعا حقه 

خصوصا راجب ازدواج 

امروز ی پستیش رو دیدم 

کاش اون موقع ها همچین چیزی ب گوشم میخورد 

با اینکه خیلیا بهش میپرن ولی واقعا حرفاش واقعیته 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اییی

چرا اییی

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این پست و استوریا فقط بابت ویو گرفتنه اونقدری که فکر می‌کنی نمی‌تونه رو ادما تاثیر بزاره خودمم حرفاشو می‌پسندم ولی اگه دنبال تغییر جدی هستی اینستاگرام نمی‌تونه کمکت کنه

این پست و استوریا فقط بابت ویو گرفتنه اونقدری که فکر می‌کنی نمی‌تونه رو ادما تاثیر بزاره خودمم حرفاش ...

مهم اینه ک حرفاش درسته 

برا منم دیگ از تغییر کردن گذشته

جالبه منم خیلی موافق حرفاشم از نظر اعتقادی کاملا فرق داریماااا ولی حرفاش حقن یه پست دربارش دیدم گفت از اونی که شوهرت تعریفش میکنه نترس از اونی که شوهرت بدشو میگه دقت میکنه بهش به رفتاراش و میگه مثلا دبدی فلانی چجور بود از اون بترس اون دختر فکر شوهرتو درگیر کرده و... واقعا اینو هزاراااان روانشناس هم بری نمیگن برات از تجربش میگه و بنظرم کاملا درسته کاملااا من شوهر دوستم همش از یکی از دوستامون ایراد میگرفت به همه حرکاتش توجه میکرد انگار و رو مخ شوهرهرش بود یه روزی جز کشایی که معیار زیبایی دارن اسم همون دخترو گفت حالا شوهره ادم بدی نیستا ولی به هرحالللل کم ندیدیم تبدیل تنفر به عشق رو باید ادم حواسش باشه 

جالبه منم خیلی موافق حرفاشم از نظر اعتقادی کاملا فرق داریماااا ولی حرفاش حقن یه پست دربارش دیدم گفت ...

دقیقا همینطوره 

واقعا حرفاش درس زندگیه🤦🏼‍♀️با اینکه کلییی مخالف دارع