2777
2789

نه فقط بر من دوبار پیش امد انگار سینه درد داشتم یهو تو ۷هفته از بین رفت یهو سبک شدم علایم بارداری هام رف رفتم دیدم تشکیل نشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه لکه بینی نه دل درد هیچی، بعضی وقت هام هم کسانی هستن علایم بارداری اصلا ندارن اوم

نموقع هیچی معلوم نمیشه، چرا میپرسی بارداری، استرس نداشته باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بعضی خانوما گفتن مثلا لکه بینی مثلا ممکنه از نشونه هاش باشه

ن .منم  دوسه روز لکه بینی داشتم .ولی بچه قلبش تشکیل شده بود

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چه جالبممنون گفتین🌹انشالا دیگه تجربه نکنید

ممنونم عزیزم انشالله، امیدوارم هیچ کس تجربه نکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نه لکه بینی نه دل درد هیچی، بعضی وقت هام هم کسانی هستن علایم بارداری اصلا ندارن اومنموقع هیچی معل ...

۶ هفته و دو روزمه علائم بارداری دارم

اما اکه بینی و اینا نه