چند ماهه اینجور شده که من میگم بریم خونه فلانی نمیای گه خوردی باید بیای یا تنها میرم ولی بات قهر میکنم تو جایی دلت میخاد خب به منچه منکه نمیخام اعه لباس میخای لباس داری لازم نکرده اعه اذر ماهه کاپشن میخای خرج اضافست چند وقت دیگ عیده اعه برا عید کیف میخای داری تو فازی کفشت پوسیده خب مگچیه دم دستی بپوشش خونه مامانش روستاعه در رفتو امده بین دهاتشونو تهران مامانش وقتی مامانش میاد ۱ماه میمونه میگه باید بیای بمونی کل اون مدت اونجا اعه نمیای پس بریم جدا بشیم وقتی مامانش نیست زنگ میزنه از سرکار اومدم بیا با غذا اماده شده پایین بریم خونه مامانم اگه اونجا بشینم غر میزنه درصورتی که روز اول میگفت اونجا غذا خودم درست میکنم شروع میکنه اره میمیری اگه یکاری کنی درصورتی که همه کارارو من دارم میکنم خونه خودمونم هییییچ کاری کمکم نمیکنه از صب سرپا میمونم هی کار کار اخرش میگه الکی کارا بیخود میکنی دوتا کار درست درمون بکن حدیدا هم یاد گرفته شوخی شوخی هی میگه بدردنخور مثلا خونه مامانشیم وقتی مامانش نیست جفتمون دراز کشیدیم تو گوشی خب یکار میکنیم جفتمون هی سوک میده منو پاشو چایی بزار میام میشینم باز میگه اب بیار باز میشینم برو بریز اگه بگم حال ندارم خودت بکن یا بزار این کلیپو ببینم بعد شروع میکنه با خنده کلی متلک انداختن امروز ظهر چنتا عکسو فیلم فرستاد براش کلیپ درست کنم با عکسای باباش (۵ماهه فوت شده) روستاشون من نت ندارم و همیشه به خودش وصلم هرکاری کردم تلگرامم بالا نیومد تا نیم ساعت پیش هرچی صبر کردم دان نمیشد گفتم ببین چه ضعیفه حالا دیدی چرا به تو وصل میشم و گفتم تا وصل بشه استوریا تلو چک کنم ببینم میاره یهو قاطی کرد نمیخام لازم نکرده دودیقه بتمرگی نری توش دان میشه درست نکن نمیخام و من هنگ بودم مگ چکار کردم وقتی وصل نیست چجوری دان کنم و باهام قهر کرد خب منم هزار بار ازش چیزی خاستم و نکرده نه بعد بکنه کلا نکرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی کنارشی درسته نمیشه یه هنر دستی شروع کنی که ببرتت یه عالم دیگه ؟ من خودم عروسکسازی میکردم
نقاشی میکشیدم مشتری داشتم هربار مامانش میومد نمیذاشت من سفارش انجام بدم یا میگفت با خودت وسایلتو بیار دیگ پیجمو بستم سرکار خاستم برم نذاشت درصورتی که قید شده بود تو عقدنامکون حق اشتغال بزور ۱۰روزه باشگاه میرم شک دارم مامانش بیاد بزاره دیگ برم