2777
2789
عنوان

چجوری به خودتون

89 بازدید | 12 پست

میرسید؟؟ 

آدمایی که به خودشون میرسن حال منو خوب میکنن 😍

از کارهایی که برای خودتون انجام میدید بگید تا دور هم فیض ببریم و کیف کنیم😁😍 و حس های خوب رو بهم منتقل کنیم 😍😍.

منتظرتونم هاااا ، نیاید تو تاپیک سریع برید بیرون😒 حداقل یه خط ک برام تایپ کن😍

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
رسیدگی که من عادیم حس خوبم نهایت تلاشم میکنه انرژی منفی ندهم و مراعات کنم

😍😍همینم کافیه

😘💚🙏🏼

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز میخونم با خدا و امام زمان حرف میزنم 🎉✨من خیال‌پردازی میکنم خیال‌پردازی خوب 🌿💚

خوبه 😍😍

خیال، چه دنیای متفاوت و قشنگیه بعضی شبا

شونه زدن مو.. شستن صورتم..لباسای خوب و مرتبخوردن غذای خوب..چیزای مقوی

به به 😍 

آفرین دختر👏👏

به پوستم میرسم ، ورزش میکنم ، سالم خوری میکنم ، کتاب میخونم و پادکست گوش میدم ، مدیتیشن انجام میدم ،

😍😍😍 این خیلی خوبه 

😍😍😍 این خیلی خوبه

عزیزم ازتون. خواهش میکنم لطفا دوستیمو قبول کنید یا اگه از این خانم‌هایی هستین که به درخواست دوستی حساسن خب می‌تونید بعد قبول کردن درخواست لغو دوستی بزنین شماره تماس نیستش که بدین دیگه تموم بشه نهایت یه لغو دوستی می‌زنین حالا شاید از اون دسته نیستین که حساسن اما چون برام مهم بود گفتم بگم ترجیح میدم توی خصوصی باهاتون صحبت کنم ما اگه نمی‌شه همین جا می‌تونم بگم ولی بهتره تو خصوصی باشه لطفاً اگه پیاممو دیدین حتماً بهم جواب بدین منتظرم ممنونم 😓

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

از نظر جسمی غذای سالم تااونجا که بتونم، بعدش باشگاه رفتن و لباس خوب پوشیدن

روحی هم حتمااااا هرروز با خدا باید صحبت کنم و عبادت کنم

دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
عزیزم ازتون. خواهش میکنم لطفا دوستیمو قبول کنید یا اگه از این خانم‌هایی هستین که به درخواست دوستی حس ...

درخواست تون رو قبول کردم .

بیا ببینم چه کاری ازم ساخته است ترانه خانوم

از نظر جسمی غذای سالم تااونجا که بتونم، بعدش باشگاه رفتن و لباس خوب پوشیدنروحی هم حتمااااا هرروز با ...

تاپیک خیلی وقت پیشه 😁

ولی ممنونم از حضورتون