2777
2789
عنوان

لباس ندارم و برام نمیخرن

137 بازدید | 12 پست

بابام هر سال ۱ دست لباس بیرونی برام میگیره.

اونم باید باهاش کلی دعوا کنم تا برام لباس بگ بگیره.

و کل سال مسخرم میکنه و سعی میکنه سال بعد به سلیقه خودش اسکینی بگیرم

پول داره و خرج زیاد میکنه زیاد برامون ولی توی مسئله لباس کلا زیاد برای من و‌ خواهرم خرج نمیکنه فقط برای خودش و مادرم

پسرم ۱۵ سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه پسر دوازده ساله دارم همش با شوهرم برای گرفتن لباس برای بچه هام مشکل دارم زورش میاد برای بچه هاش لباس بخره میگه عه دارن برای خودش میخره منم کار میکنم خیاطی با پول خودم میخرم میگم بابام براش خریده یا فلان تا دعوا نشه ،خدا هدایتش کنه ،منم همش دلم برای پسرم میسوزه

کلا ۱۵ سالش نیستاز الان باید کار کنه؟ اصلا ب نظرت پدر مادرش‌ اجازه میدن

خب اینکه بشینه منتظر باشه باباش لباس بخرِ درسته

الن دختر ۱۴ ساله مستقل شده بلاگر شده ادمین شده

هی نفسی میاد و میگاد🙃

پسر جون‌ شما بهتره با یک بزرگتر‌ از اقوام دوستان یا هرکی که میشناسی که میدونی پدرت ازش حرف شنوی داره و بهش گوش میده باهاش حرف بزن اونم با پدرت حرف بزنه یکم به خودش بیاد

خب اینکه بشینه منتظر باشه باباش لباس بخرِ درستهالن دختر ۱۴ ساله مستقل شده بلاگر شده ادمین شده

درسته باید یه فکری کنه

ولی خب همه شرایطشون‌ یکی نیست

من با ۲۰ سال سن عمرا پدرم اجازه بده ولی خب ایشون حمایت کافی رو دارن و لازم ندارم کار کنم

ولی بعضی ها نه تنها حمایت نمی‌کنن بلکه نمیزارن کار کنه

اگه این پسر چندتا راهکار‌ رو انجام بده ولی باز نشه میتونه شروع به کار کنه اونم بهتره آنلاین باشه