2777
2789
عنوان

دوستان و عزیزان مجرد ازدواج نکنید

10921 بازدید | 311 پست

دخترخانمای عزیز مجرد تا زمانی که خودتون مستقل نشدید شوهر نکنید.بدتر اینکه به هرکس و ناکسی شوهر نکنید.

بخدا شوهر کردن توش هیچی نیست.

اینو کسی داره بهتون میگه که شوهرش هم پولداره هم تحصیلکرده‌س،هم جایگاه اجتماعیه بالایی داره، هم خونواده‌ش با اصل و نسبه. هم مردم سرش قسم میخورن.

ولی همین شوهر هم بهم خیانت کرده هم حال زندگیم باهاش خوش نیست از لحاظ های دیگه.

درصورتی که عاشقانه زندگیمون رو ساخته بودیم. بخاطر من جلوی خونواده‌ش وایساد و منم هیچی توی این زندگی براش کم نذاشتم. اما الان با خودم میگم ای کاش ای کاش هیچوقت شوهر نمیکردم و میموندم خونه‌ی بابام. یه بچه ای هم به این دنیای بی در و پیکر نمی‌اوردم.

زنا توی این دنیا بدبخترینن. بی پناه‌ترین و ضعیفترینن.

اینو امروز با گوشت و پوست و استخون درک کردم.

آرزوی مرگ دارم و نمیدونم پسرم رو به کی بسپارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولکن بکنه چیه مگه تو خودت خوشبگذرن ادمم حسابش نکن زندگیو با ناراحتی بکام خودتو بچت تلخ نکن پول ک داری برو بگرد باهاشم کارنگیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

الهی بگردمت ♥️ 

حرفت کاملا درسته مستقل بودن خیلی مهمه 

اینکه دستت توی جیب خودت باشه حتی اگه کارمند نیستی 

توی خونه برای خودت انلاین شاپ بزن 

یا هرچیز دیگه ای 

دنیا همین قدر بی رحمه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

درست میگی.اما زندگی روزای خوب و بد م داره.بخاطر بچه دوام بیار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)