2777
2789

۷ سالشه سه روزه ویروس گرفته دوشب تب داشت دیشب بهتر بود تب خفیف داشت مسکن ندادم.همش هم چک میکردم بدنش و سرش داغ نباشه.

ولی با این وجود همش تو خواب هذیون میگفت.چندبار توخواب گریه کرد و بیدار شد.

گفتم شاید از تبش باشه استامینوفن دادم دوسه ساعت تا صبح مونده بود ولی بازم تو خواب هذیون گفت و با گریه بیدار شد

هیچ مسئله خاصی هم پیش نیومده بود که ناراحت باشه.

بنظرتون از چیه؟از دلروی چرک خشکن میتونه باشه؟زیترومکس میخوره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه بیماره دیگه بدنش خسته شده روحشم خسته میشه بهش بارهنگ بادوم بده اسی. بارهنگ رو با بادوم پوست کنده خوب بکوب تا خمیر بشه بعد بریز تو شیر بده بخوره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

جاییش درد می‌کرده یا خوب نفس نمیکشیده بینیش و حلقش گرفته خواب بد دیده

اره بینیش ک بند بود ولی بخور روشن بود تنفسش بد نبود.بنظرت از اونه؟چون تا حالا تو این۷سال اینطوری نشده بود

اره بینیش ک بند بود ولی بخور روشن بود تنفسش بد نبود.بنظرت از اونه؟چون تا حالا تو این۷سال اینطوری نشد ...

اره دیگه عزیزم خودمونم اینطور باشیم خواب بد میبینیم. بیماری بدی بود پسر من که تو بیداریم بی صدا اشک میریخت

برای چی خوبه؟چون داروهای سرماخوردگی رو میخوره

برای سرما خوردگی و. تب و رو دل 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نمیدونم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر