2777
2789
عنوان

شکمم کوچیکه😭😩😩😩

424 بازدید | 24 پست

بچها من تو هفته ۲۷هستم والان اومدم مهمونی صاحبخونه بعدازاینکه فهمید تو ماهه ۷هستم چشاش دراومد،گف چقد کوچیکه فک میکردم ۳-۴ماهه بارداری،خیلی نگران شدم نکنه بچم درست رشد نکرد؟لازمه سونو برم؟البته من قبل بارداری اصلا شکم نداشتم و ۵۲ کیلو بودم الان ۶۳کیلو شدم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد جنین هیچ ارتباطی ب بزرگی شکم نداره منم 8ماهه بودم همسایه مامانمینا میگفت 4ماهه ای😲بچم ک بدنیا اومد5500بود

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
رشد جنین هیچ ارتباطی ب بزرگی شکم نداره منم 8ماهه بودم همسایه مامانمینا میگفت 4ماهه ای😲بچم ک بدنیا ا ...

وای اشتباه شد3500😂😂خودمم تعجب کردم چطور 5500زاییدم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤