2777
2789

سلام من دارم راضیم خیلی تمیز میشوره تایم کمی وقت آدم و میگیره تنها مشکل من اینه که جا ندارم براش هی باید بیارم هی ببرم وگرنه عالیه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دارم راضیم خیلی تمیز میشوره تایم کمی وقت آدم و میگیره تنها مشکل من اینه که جا ندارم براش هی ...

عه پس خوبه منم بگیرم 

لباس نوزاد رو که نمیشه انداخت لباسشویی نه ؟

منم دارم، دوقلو هست، برند ناسا الکتریک هست، دیجیتال نیست.

لباس کم و سبک رو باهاش میشورم، لباس باشگاه که عرق میکنه، لباس زیر، شال و روسری.  بچه ندارم، مصرف شخصی میکنیم.

کلا از رخت شستن دستی نفرت دارم، برای من عصای دسته!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عه پس خوبه منم بگیرم لباس نوزاد رو که نمیشه انداخت لباسشویی نه ؟

میشه انداخت من ماشین خودم برنامه شستشو لباس کودک داره بخاطر همون تو ماشین میندازم گاهی ولی باید قبلش محفظه لباسشویی رو بزنی بسوزه که تمیز باشه و جدا لباس هارو بندازی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من خریدم یک بارم ازش استفاده نکردم. لباسشویی خودش نی نی شور داره. خرج اضافی هست.دردسر هم زیاد/داره

کدوم برنامه نی نی شوره؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه انداخت من ماشین خودم برنامه شستشو لباس کودک داره بخاطر همون تو ماشین میندازم گاهی ولی باید قبلش ...

پس این دستگاه رو بگیرم بهتره دیگه اونو میزارم مخصوص لباس های نوزاد