2777
2789
عنوان

کسی میکرو ابرو انجام داده

124 بازدید | 17 پست

من از فرم ابروهام راضی نیستم افتاده هستن نزدیک چشمن 

ی جایی پیدا کردم عکسای پیجش خیلی خیلی طبیعی و خوشگل هست کارش تصمیم گرفتم انحام بدم ولی بقیه میگن خوب نیست و فلان ابروهات نابود میشه پشیمون میشی و....

چیکار کنم کسی هست تجربشو داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی برای فاصله چشم و ابروت فکر نکنم زیاد تاثیر بذاره، جراحی لیفت میتونی انجام بدی

خیلی نمیخام هم لیفت بشه در حدی که ی ریدف بیاذ بالای ابروم که ی ردیفو از پایین بردارم کافیه 

من میکرو کردم وراضیم

جدییی؟طبیعی شد قرمز نشد؟ابروی خودت نریخت؟اینجایی ک میخام برم خیلی کارش دوست داشتم حتی پایین ابرو رو حالت پرز خط میندازه مث ابروی نچرال اصلاح نشده میشه حتی

منم همینو میگم فوقش راضی هم نباشم پاک میشه چیز خاصی نیس انقد ترسوندنم گفتن ابروهات میریزه که نگو

اره بعضیا که انجام میدن بشدت میریزه

نمیدون دلیلش چیه 

با خداباش پادشاهی کن
منم همینو میگم فوقش راضی هم نباشم پاک میشه چیز خاصی نیس انقد ترسوندنم گفتن ابروهات میریزه که نگو

نمیدونم اطراف من همه راضی بودن

خودمم تصمیم دارم برم ولی مثه شمادودلم

چون ترجیحم نچرال بودنه وپیگمنتری که کارش طبیعی باشه هنوزپیدانکردم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
جدییی؟طبیعی شد قرمز نشد؟ابروی خودت نریخت؟اینجایی ک میخام برم خیلی کارش دوست داشتم حتی پایین ابرو رو ...

چند ماهه

ولی خودش گفت مثل بعضیا قرمز نمیشه

هنوز که نریختهد

با خداباش پادشاهی کن
نمیدونم اطراف من همه راضی بودنخودمم تصمیم دارم برم ولی مثه شمادودلمچون ترجیحم نچرال بودنه وپیگمنتری ...

من اهواز میخام برم از لحاظ نچرال بودن نمونه کارای پیجش واقعا خفنه

چند ماههولی خودش گفت مثل بعضیا قرمز نمیشههنوز که نریختهد

خداروشکر پس انجام میدم

فک میکنم همش بستگی به پار پیگمنتر داره اینایی که بمن گفتن خوب نبود الان فهمیدم رفتن تو ارایشگاها محله ای انجام دادن

خداروشکر پس انجام میدمفک میکنم همش بستگی به پار پیگمنتر داره اینایی که بمن گفتن خوب نبود الان فهمیدم ...

عزیزم اگه ابروهات خیلی نازک و خالیه انجام بده ولی اگه ابروهای خودت پرا و مشکلت فقط پایین بودنه این کارو نکن ابروهات میریزه وبعد یه مدت اگه مشکی بزنی به آبی میزنه اگه قهوه ای به قرمز. با لیفت وبوتاکس ابروهات بالا میرن