2777
2789
عنوان

مطلب شما به زودی منتشر میشود

71 بازدید | 7 پست

اصلا هرچی پست مینویسم ارسال نمیشه 

میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود ولی کلا منتشرنمیشه

علتش چیه؟ میشه راهنمایی کنید 🍀 

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که پاسخ دادید🌸

سلام

کاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

اگر خواستین روی پست کسی ریپلای کنین ⬅️ قبلش پست آن کاربر رو❤ لایک ❤ کنین تا آن کاربر متوجه بشه.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدین کسی جوابتون رو نداد نارحت نشین❗️ ⬅️ چون اصلا اعلان شما برای ما باز نمیشه ❗️❗️❗️

کاربرانی که خودشون به مشکل خوردن و براشون میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود ⬅️ اعلان هاشون برای ما هم باز نمیشه و صفحه ی  خطای ۴۰۴ میاد ❗️❗️❗️❗️

❌️ اعلان ریپلای آن کاربران باز نمیشه و صفحه ی خطای ۴۰۴ میاد.

⚠️ اعلان تگ بعضی وقت ها باز میشه بعضی وقت ها نه😐

✅️ اما اعلان لایک آن ها باز میشه.

🟡 معمولا تاپیک و پست این افراد با تاخیر ارسال میشه.

نظارت بهینه روی محتوا انجام میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامکاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.اگر خواستین روی پست کسی ریپلای کنی ...

ممنون از شما

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

ممنون از شما

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.