2777
2789
عنوان

اسم بچه⁉️ بیاین بگم چی شد تو مهمونی خانوادگی فامیل شوهرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای اونا هم عجیبه به نظر من

برادر زاده من دنیا اومد 

همه باهم یه اسم خوب برا ش گذاشتیم دوماه پیش 

مادرش و پدرش گفت شما هم بیایی اسم دختر نظر بدین

هلنا گذاشتیم 

خودم  حدود چهار ماه باردارم گفت پسره 

اسم نمی دونم شوهرم چی دوست داره بزاره

معجزه شکر گزاری...

جدی؟چ جالب من نمیدونستم

بله عزیزم  تو کتاب ریحانه بهشتی که درمورد  دوران جنینی هست  نوشته بود

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
سلینا به نظرم قشنگ تره از سلین و سلنا

جدی؟ خب سلینا یکم لوس میشه همون ی میاد که خخخ ولی سلنا وقار داره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به نظرم سلین شیک تره و جمع و جورترسلنا انگار یه جوری مثل هلناست ک سلیقه من نیست

وای هلنا ک خیلی رومخه. ن بابا کجا شبیهشه  اسمایی که ه داره اینطوری بد آواس 

باردارم میخام بزارم سلنا ایشالا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای هلنا ک خیلی رومخه. ن بابا کجا شبیهشه اسمایی که ه داره اینطوری بد آواس باردارم میخام بزارم سلنا ...

عزیز دلمممم

به سلامتی و شادی ان شاءالله

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

من باباش هنوز پیدا نشده اسمشو گذاشتم😂😂

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤