2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دوم دارن اگه بچه ی اول خیلی پایه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 66 پست

من زمین و زمان بهم دوختم تا این دومی رو باردار شدم، حالا خدا به این راحتی بهت اولاد داده، قدرشو بدون.

در مورد دختر اولتم، نقش مادر برای ارتباط خوب بچه ها خیلی مهمه.

ببین من ۴۱ سالمه، دارم خونه مادرشوهرم میبینم، این زن بنده خدا هنر این نداره ۴ تا بچه شو برای یه وعده شام یه جا جمع کنه، بچه ها هیچ کدوم با هم رفت و امد ندارن، همه رو از بی هنری مادرشوهرم میبینم

من زمین و زمان بهم دوختم تا این دومی رو باردار شدم، حالا خدا به این راحتی بهت اولاد داده، قدرشو بدون ...

منم به همین فکر میکنم ،اخه سنم هم کمه از این ورم میگم وقت زیاد دارم ،ولی نمیدونم حکمت خدا چی بوده 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر گلی یه بویی داره،حالا بزنه این بچه من دوقلو پسر بشه وااای😅

شک نکن همیشه برعکس میشه من حتی سونو تعیین جنسیت چن بار رفتم منتظربودم بگن پسر ولی دختر شد...اگرچه از وقتی اومده برکت وروزی هم باخودش آورده وعجیب زندگیمون خوب شده شکر خدا....و خیلی برامون مهر داره وخواستنی الان خداروشکر بار شکر میکنم بابت وجود دخترم ...خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه به حرف مانیس...

الان همه دور وبریامون میگن خوش بحالت اولی پسر دومی دختر .....

شک نکن همیشه برعکس میشه من حتی سونو تعیین جنسیت چن بار رفتم منتظربودم بگن پسر ولی دختر شد...اگرچه از ...

خدا برات نگهشون داره،واسع منم دعا کن تصمیم عاقلانه بگییرم

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

کلا دو تا هم جنس خیلی خوبه.تربیت و کنار اومدنشون برای والدین هم راحتتر.دو تا پسر یا دو تا دختر.من هم ...

اره منم همین فکر ومیکردم ولی نشد خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه...من الان خدارو هزار بار بابت دخترم شکر میکنم....چون هر کدوم یه شیرینی خاص خودش رو داره...

اره منم همین فکر ومیکردم ولی نشد خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه...من الان خدارو هزار بار بابت دخترم ش ...

اینکه خدا بهتر تشخیص میده و هر چی بده، بی شک بهترینه، اصلا درش شک نیست.

خدا هر چی میده به موقع و بهترینه، اسی این لوبیای توی دل تو هم با برنامه الهی اومده، خدا منتظر برنامه ی من و شما نیست

اینکه خدا بهتر تشخیص میده و هر چی بده، بی شک بهترینه، اصلا درش شک نیست.خدا هر چی میده به موقع و بهتر ...

آره عزیزم 

لوبیاا😄

اما دلم بچه سومم میخاد خخخ

افرین خب بیار

من زمین و زمان بهم دوختم تا این دومی رو باردار شدم، حالا خدا به این راحتی بهت اولاد داده، قدرشو بدون ...

مادرشوهرت عین مادر شوهرمنه...

بی عرضه به تمام معنی...

حتی اگه خواسته باشن دعوتی بدن پدرشوهرم بچه هارو دعوت میکنه و میگه شام چی درست کنه

مادرشوهرت عین مادر شوهرمنه...بی عرضه به تمام معنی...حتی اگه خواسته باشن دعوتی بدن پدرشوهرم بچه هارو ...

میدونی مادرشوهر من تک و تنها بوده، ظاهرا پدرو مادرشم با کسی ارتباط نداشتن، یاد نگرفته، بلد نیست که به بچه هاش انتقال بده.

الان کل خانواده شوهرم اصلا با هم هیچ کاری ندارن، ببین نه قهرن، نه دعوا دارن، نه چیزی.

هر کی تو لاک خودشه، پسرا با خانواده زنهاشونن، خواهرشوهرمم با خانواده شوهرش.

الان دختر ۸ ساله من تا حالا خونه عمو بزرگش نرفته.

من عقد بودم، یه بار برادرشوهرم، دعوتم کردن رفتم خونش، همون شده .

سلام عزیزم 

ببخش مزاحم شدم 

دیدم حس شیشمی هستی 

یه سوال داشتم ازا 

میشه بگی ابراهیم، پسر عموی مامانم بهم حس داره؟

معلوم نیس کی باهم اوکی شیم؟ 

خیلی ذهنم درگیرشه 

لطف کن جوابمو بده😭

لطفا اگه داری این امضا رو میخونی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست💕