2821
2789

من با یکی از دخترای کلاسمون یه ترمی بود یه جورایی صمیمی شدیم باهم سر امتحانا من یه بار ویس یکی از کلاسارو میخاستم زنگ زدم بهش خیلی با لحن بدی بام حرف زد حتی سرم داد زد ک چندتا ویس بیشتر ندارم میخای همرو بفرستم خودت ببین منم خیلی ناراحت شدم بعد یه بارم سر نمره یکی از درسام استاده نمرمو کم داده بود داشتیم حرف میزدیم گفتم ک فلان استاد نمره منو بد داد برگمو خوب نوشته بودم فلان برگشت بم گفت برگت در حدی نبود نمره خوبی بگیری به استدلالات نمره خوبی نداده من از اون روز دیگه دلم باهاش صاف نمیشه اصلا بدجوری ناراحت شدم نمیدونم‌ شاید من زیادی حساسم ولی تو اون لحظه دوس داشتم یکمی حداقل دلداریم میداد جای این حرفا.حالا الان نمیدونم چطوری باید رفتار کنم باهاش از طرفی چون ناراحتم ازش اصلا نمیتونم وانمود کنم دوباره صمیمی هستم باهاش از اون طرفم همش میاد زنگ میزنه بهم پیام میده رفته رو مخم دیگه بنظر شما چطوری رفتار کنم باهاش؟

یه چیز دیگه ام بخام بگم اینکه اصلا توی رفتاراش تعادل نداره یهو عصبی میشه صداشو بالا میبره خیر سرش معلمم هستا بیچاره اون بچها واقعا.و اینکه خیلی به خودش اجازه میده تو کار ادم دخالت کنه همش سرش تو زندگی همس منم از این اخلاقش اصلا خوشم نمیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه چیز دیگه ام بخام بگم اینکه اصلا توی رفتاراش تعادل نداره یهو عصبی میشه صداشو بالا میبره خیر سرش مع ...

پس تعادل روانی نداره رابطت باهاش یواش یواش کم کن فاصله بگیر 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نمیدونم حسودته جریانش چیه ولی حس خوبی ازش نگرفتم

منم حس خوبی ندارم اصلا بهش برا همین نمیدونم چطوری باید برخورد کنم تو این شرایط هم نمیخام صمیمی باشیم همم واقعا حوصله بحث و دعوا ندارم🤦‍♀️

پس تعادل روانی نداره رابطت باهاش یواش یواش کم کن فاصله بگیر

نه اصلا تعادل نداره خصوصا ک صداشو بالا میبره دعوا داره با همه من همیشه اروم‌رفتار‌میکنم اون سری سر راننده تاکسی داد میزد من جاش خجالت کشیدم 

منم حس خوبی ندارم اصلا بهش برا همین نمیدونم چطوری باید برخورد کنم تو این شرایط هم نمیخام صمیمی باشیم ...

ایجوری رفتار کن اگر زنگت زد ی خط درمیون جواب بده

پیام همین طور 

سرد باش نسبت بهش

کف بریم بیرون بهانه بیار نرو 

خورش میفهمه میره 

ایجوری رفتار کن اگر زنگت زد ی خط درمیون جواب بدهپیام همین طور سرد باش نسبت بهشکف بریم بیرون بهانه بی ...

زنگ اینا زد من دیگه زنگ نزم بهش اره؟

نه بیرون باهاش اصلا نمیرم حتی وقتایی ک هستم سلف دانشگاهم نمیخام برم

زنگ اینا زد من دیگه زنگ نزم بهش اره؟نه بیرون باهاش اصلا نمیرم حتی وقتایی ک هستم سلف دانشگاهم نمیخام ...

ن زنگش نزن دیگ اگر زنگ زد جواب بده بی حوصله باش بگو خوابم کار دارم دستم بنده 

اوکی جایی نرو باهاش

ن زنگش نزن دیگ اگر زنگ زد جواب بده بی حوصله باش بگو خوابم کار دارم دستم بنده اوکی جایی نرو باهاش

اره پس همین طوری حرف میزنم باهاش.مرسییی عزیزمممم🩷🫶

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز