2777
2789

میشه رفت باشگاه ؟ من خیلی اگه کار کنم کمرم درد میگیره 

وقتی کمرمو بچرخونم همه ی قلنجام میشکنه بعد دردم کمتر علائم چی میتونه باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمر شما قطعا مستعد اسیبه ممکنه با اولین وزنه و حرکت اسیب خیلییی شدید بشه 

یه سری حرکات اصلاحی رو میتونید پیدا کنید اول اونا رو یه مدت انجام بدید اگه درد کامل از بین رفت اونموقع ورزش رو شروع کنید

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

کمر شما قطعا مستعد اسیبه ممکنه با اولین وزنه و حرکت اسیب خیلییی شدید بشه یه سری حرکات اصلاحی رو میتو ...

نمیخوام سنگین ورزش کنم صرفا برا روحیه و عوض شدن حس و حالم میخوام برم باشگاه 

ممنونم اره حتما یسری حرکات و انجام میدم

نمیخوام سنگین ورزش کنم صرفا برا روحیه و عوض شدن حس و حالم میخوام برم باشگاه ممنونم اره حتما یسری حرک ...

اگه برای این قضیه میخواید برید باشگاه ورزش یوگا رو پیشنهاد میکنم چون هم برای کمردرد مفیده هم اینکه فصای شاد و ارامش بخشی داره

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

من هیچ اقدامی نکردم براش جدیدا انقدرم دکتر رفتم که روم نمیشه بگم برم دکتر شاید یکی دو ماه دیگ برم دک ...

دکتر نرو بابا همون یوگا کار کن

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.