2777
2789
عنوان

دوستم جشن آخرین روز مجردی گرفته

228 بازدید | 22 پست

فقط چند تا از دوستامون دعوتن دختریم همه من ۲ ساعت زودتر میرم کمکش کنم چه ایده هایی دارید تم مون هم مشکی هست

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحال 😂

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
یکی جشن طلاق می گیره یکی هم جشن آخرین روز مجردی 😕

نمی‌خواست بگیره چون نامزدیش مارو دعوت نکرده بود ناراحت شدین برای همین این جشن و ترتیب داد😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
یا فینگر فود درست کن ببر

فینگر فود داریم با سینی مزه و اینا

فیلم خارجی زیاد دیده

نه گفتم نمی‌خواست بگیره چون نامزدیش دعوت مون نکرد اینو گرفت تا ما ناراحت نشیم بعد توی ایران هم خیلی میگیرن یه روزهایی که دیگه تکرار نمیشه