2777
2789

فکرای خیلی خوبی به ذهنم رسید کلی تحقیق کردم 

به نظرتون کدوم رشته های علوم انسانی میتونین مهاجرت کنن؟ دلم میخواد واسه ۵ یا ۶ سال برم درس بخونم 

بعدش برگردم خانوادمم با خودم ببرم و واسه همیشه برم 

اونایی مهاجرت کردین الان از زندگیتون راضین؟

اربابم حسین🖤🥀

مدیریت از گروه انسانی بیشترین شانس مهاجرت رو داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا واسه مهاجرت تحصیلی دانشگاه مهم نیست .بجز امریکا اونم ۲ الی ۳ تا از دانشگاهای تاپ ایران واسش مهم ...

خیلی از افرادی که به واسطه ی تخصص مهاجرت کردن می تونن خانواده شون رو بدون هیچ هزینه ای ببرن، مثلا تو قوانین بلوکارت اتحادیه اروپا هست که فرد می تونه حتی پدر بزرگ و مادربزرگش رو هم پیوست کنه به خودش .

خیلی از افرادی که به واسطه ی تخصص مهاجرت کردن می تونن خانواده شون رو بدون هیچ هزینه ای ببرن، مثلا تو ...

بلو کارت مهارت خیلی مهمه و رقابتش بالاست . ضمن اینکه همون بلو کارت چند میلیارد نیاز داره . اخرین بار یادم ۳ میلیارد بود

بلوکارت اتحادیه اروپا به هیچ پولی نیاز نداره.رقابتی هم نیست

تا جایی که من تحقیق کردم برای بلوکارت هم مدرک دانشگاهی مهم هم مهارت . اینجوری نیست یه نفرصرفا یه کار معمولی بلد باشه بلو کارت بگیره . هرچقدر حرفه ای تر باشی راحت تر قبول میشی . و مبلغیم هزینه داره که به لطف یورو بالای ۹۰ تومن واسه ما گرون میشه . 

برای مهارت های معمولی بدون مدرک دانشگاهی اوسبیلدونگ مناسبه

تا جایی که من تحقیق کردم برای بلوکارت هم مدرک دانشگاهی مهم هم مهارت . اینجوری نیست یه نفرصرفا یه کار ...

دوست عزیز من خودم و همسرم از همین قانون بلوکارت استفاده کردیم بدون حتی ۱ یورو هزینه از جیب خودمون  .در ضمن مدرک دانشگاهی هم برای بعضی از رشته ها مثل آی تی نمی خواد ،فقط تخصص می خواد و اینکه فرد بتونه یه جاب آفر بگیره که همه ی این مراحل رایگان هست .