سلام دیشب توی ی مهمونی همکارای شوهرم و خانماشون همه بودیم.متوجه شدم یکی ز همکارای همسرم ک شوهرمم خیلییییی باهاش صمیمیه ازین مرداییه ک زیاد ب زن توجه ندارن و افکارشون قدیمیه و ...اینا رو از درد دل زنش فهمیدم.حالا من نگرانم ک نکنه ب مرور رو شوهرم تاثیر بذاره رفتارش.چون وقت زیادی باهمن و باشگا و اینام باهمن.تازه قراره رفت و امدم کنیم.چیکارکنم بنظرتون؟
بستگي به شوهرت داره فك نميكنم... ميتوني پيشگيري كني... مثلا از بقيه بگي ك از اين موضوع رنج ميبرن
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلاقشون رو بگیر . هیچوقت باعث جدایی شوهرت از دوستاش نشو چون اونوقت تا یه عمر شوهرت میکوبه تو سرت که تو دوستیمو بهم زدی . و اینکه مردا مثل خانوما نیستن و زود تحت تاثیر رفتار دیگران قرار نمیگرن و به عقاید خودشون پایبندن 😉😉
تاثیرات منفی رفتارشو رو خانومش و زندگیشون به شوهرت بگو.ی کن اغراقم بکنی اشکال نداره😆حواستم به تغییرات شوهرت خیلی باشه که اگه دیدی داره به اون سمت و سو میره بتونی جلوگیری کنی.
ی راه دیگم هست میتونی خرم سلطان بازی دراریو بینشونو بهم بزنی 😂
راس میگین.اونا چندساله ک همکارن اگه قراربود تاثیر بگیره میگرف.من تازه فهمیدم مرده اینطوره.از طرفی زنش میگف چرا شوهرتو رو شوهرم تاثیر نمیذاره؟؟؟ولی زیاد رفت و امد نمیکنم.همون دیشب قد زنه دوس داشت سردربیاره ک ما چطوره بینمون.وقتی بین جمع صداش میکردم با لفظ جان و شما خیلیا تعجب میکردن..