2777
2789

میدونم زوده برای بیبی چک

اما اون خانمی که یک هفته زودتر از من انتقال داده بود از روز هشتم بیبی چکش مثبت شد.

البته دو تا انتقال داده بود و به نظرم به همین دلیلم هورمونش بالا بود.

آزمایششم که مثبت شد.

احتمالا دو قلو گرفته چون بتاشم ۱۹۸۴ بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز شما هم بخیر، وسوسه که خیلی میشم، ولی ترس از منفی شدنش قوی تره، حتما دوقلو شده براش 😍😍 من احتمالا پس فردا صبح بی بی بزنم

راستی ازش نپرسیدی که اونم مثل ما بوده یا نه؟ چون منم بهد ۴ ۵ روز اول، یهو همه چی از بین رفت

روز شما هم بخیر، وسوسه که خیلی میشم، ولی ترس از منفی شدنش قوی تره، حتما دوقلو شده براش 😍😍 من احتما ...

به منم خبر بده بی بی زدی

منم میترسم بزنم

چرا

لحظه به لحظه میپرسیدم

ببین اونم احساس تیر کشیدن تو رحمو داشت

روزای اول بیشتر

بعد کمتر

همین فقط

خب پس امیدوار باشیم که در کل مثل ما خیلی علامت خاصی نداشته 😍😍😍

نه علامت خاص که نه

سه روز قبل موعد آزمایشم هی میگفت کامل علائم پریودی دارم

یه وقت پریود نشم؟

حالا با سه تا بی بی چک مثبت😂

منم ۲۴ام انتقال دادم بار چهارمم

اگه خواستی بیا تاپیک بعدیم

اونجا مشارکت بیشتر بود

شاید تجربیات به کارت بیان

سه روز استراحت کن فقط

در این حد که هر یک ساعت یه کم تو خونه راه بری برای ایجاد گردش خون

سلام دوستان عزیز به حق این روز و عید بزرگ که دامنه همتون سبز بشه و خوشحال و شاد باشین الهی آمین

دوستانه که از آی وی اف نتیجه نمیگیرند

من طب سنتی و زبانشناسی کار میکنم زیر نظر استادان حرفه ای و خبره تو زمینه ناباروری و بیماریهای زنان

اکثر این مشکلات ناباروری بخاطر عفونت و سردی رحم بوجود میاد که با پاکسازی رحم و اصلاح مزاج و تغذیه سالم بیشتر افرادی که از آی وی اف نتیجه نگرفتن تو تیم ما صاحب فرزند شدن

انشالله همگی به مراد دلتون برسین انشالله

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه