2777
2789
عنوان

مامانم از بارداریم ناراحته

2181 بازدید | 77 پست

بی بی چکم مثبت شده پریودم یه هفتس نشدم مامانم خیلی ناراحت شد الان زنگ زدم میگه چیشد پریود نشدی؟همش منتظره بشم میگه فردا آزمایش میدی ایشالا چیزی نباشه تو هنوز آمادگیشو نداری

خودم خوشحال شوهرم خوشحال مادرم اینجوری

من به شوهرم گفتم اگر یروز باردار باشم تا ۳ ماهگی به هیشکی نگیم شوهر دهن لقم همون لحظه که بهش گفتم به مادرم گفته اصلااا نمیخواستم بدونه اعصابم بهم ریختس😔

شاید از شوهرت خوشش نمیاد و ادم مناسبی نیست شوهرت به همین خاطر نگرانه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ناراحت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هردلیلی داره نباید به تو ابراز کنه 

شما هم برات مهم نباشه 

مهم خودتو شوهرتین 

مبارکههههه😍😍😍😍😍

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مامان منم سر شنیدن خبر بارداریم خیلی خیلی دپرس شد الان من میفهمم چه حسی داری ، چون من استراحت مطلق هستم ترسید ۹ ماه برم خونشون ، ولی خداراشکر یکساعت هم تا الان نرفتم 

تو آخه چرا مامانت ناراحت شد ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

شاید از شوهرت خوشش نمیاد و ادم مناسبی نیست شوهرت به همین خاطر نگرانه

نه بابا عاشقشه از من بیشتر دوسش داره

کلا میگه زود بچه نیارید نزدیک دوساله عروسی کردم بخدا بچه نمیخواستم ولی الانکه ناخواسته شده خیلی خوشحالم نمیدونم چرا