2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اثرش کم شده بنظر من هم

عزیزم هر بار ک تشنج می‌کنه خیلی تعصیر بدی رو مغز دارع باید با چندین دکتر مشورت کنی جواباشونو مقایسه کن هر کدوم روی قرص تایید داشتن و نظرشون یکی بود همون باید بدی

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چطور چندین بار دچار تشنج شده دیازپام ندادن چرا آخه برای پسر من اولین بار ک رفتم مطب دکتر همون اول کا ...

دیاز پام دارم عزیزم

ولی واسه زمانی که تشنج تکرار میشه تو یک روز

پسرم اوایل روزی ۳۰ بار هم تشنج میکرد متأسفانه 

یه مدت دیازپام هم جزو داروهای هر روزه بود ولی چند وفت بعد قطع شد چون تاثیر نداشت روی درمان اصلیش

عزیزم هر بار ک تشنج می‌کنه خیلی تعصیر بدی رو مغز دارع باید با چندین دکتر مشورت کنی جواباشونو مقایسه ...

بخدا خیلی جا ها رفتم بستری شده فراوان

ولی واقعا دیگه نمیدونم

خودم مغزم دیگه جوابگو نیست

هر از گاهی میام تاپیک میزارم

نظر مردمی رو هم میشنوم

دیاز پام دارم عزیزمولی واسه زمانی که تشنج تکرار میشه تو یک روزپسرم اوایل روزی ۳۰ بار هم تشنج میکرد م ...

الهی بچه چی می‌کشه هر بار تشنج خیلی انرژی از بچه میگیره کاش درمان قطعی برای تشنج بود خیلی بده من ک هر بار پسرم سرما میخوره تنو بدنم به لرزه میوفته  ایشالا خدا تمام مریضارو شفا بده مخصوصا فرشته کوچولو ی من وشمارو

دیاز پام دارم عزیزمولی واسه زمانی که تشنج تکرار میشه تو یک روزپسرم اوایل روزی ۳۰ بار هم تشنج میکرد م ...

ببین کدوم دارو تاثیرش بیشتره همونو بده اگه وزنش زیاد شده دوز دارو رو زیاد کن فقط یکاری کن قطع بشع تا بیشتر اذیت نشه

ببین کدوم دارو تاثیرش بیشتره همونو بده اگه وزنش زیاد شده دوز دارو رو زیاد کن فقط یکاری کن قطع بشع تا ...

خودش. نمیتونه زیاد کنه این بدترع دکتر باید خودش بدونه اثردهی دارو کم شده ی فکری برایش بکنه

الهی بچه چی می‌کشه هر بار تشنج خیلی انرژی از بچه میگیره کاش درمان قطعی برای تشنج بود خیلی بده من ک ه ...

خواهرزادن منم بخاطر تشتج خیلی اذیت شد انشا..خدا خودش به این بچه ها رحم کنه اونم بخاطر تشنج آسیب دید الن کاردرمانی میبره

الهی بچه چی می‌کشه هر بار تشنج خیلی انرژی از بچه میگیره کاش درمان قطعی برای تشنج بود خیلی بده من ک ه ...

الهی امین عزیزم

انشالله بزودی خوب بشن

ببخشید بچه شما دکتر تقدیری چکار کرد واسش؟

الهی امین عزیزمانشالله بزودی خوب بشنببخشید بچه شما دکتر تقدیری چکار کرد واسش؟

قرص کلوبازام میخورع فقد اوایل صبح و شب بعد شش ماه کمتر کرد چون تشنجی نداشت موقع تب فقد دوبرابر میدم

ببین کدوم دارو تاثیرش بیشتره همونو بده اگه وزنش زیاد شده دوز دارو رو زیاد کن فقط یکاری کن قطع بشع تا ...

اره دقیقا چون خود دکتر هم نمیدونه کدوم دارو داره تاثیر میکنه فقط دارو رو دارو اضافه میکنه

کل شبانه روز دادم دارو میدم بهش

قرص کلوبازام میخورع فقد اوایل صبح و شب بعد شش ماه کمتر کرد چون تشنجی نداشت موقع تب فقد دوبرابر میدم

کلوبازام۱۰ من هم میدادم ولی الان دیگه نمیدم چون بی‌فایده بود واسش