2821
2789
عنوان

تخت و کمد همراه عکس

208 بازدید | 23 پست

دخترا من برا سیسمونی پسرم این مدل رو خریده بودم تخت و بوفه اشرو دقیقا این مدل هس از برند ژیک 

اصلاااا استفاده نکردم فوووقش دوبار روش خوابیده باشه ...خیلی تمیز و واااقعا در حد نو(نه درب و داغون باشه بخوام بگم نو) و قابل استفاده تو سیسمونی هست مبخوام بفروشمش 

نو هاشون 18میلیونه من 10قیمت میزارم خوبه دیگه؟یا کم میگم قیمتو؟بدون تشک میفروشم 

میخوام بزارم تو دیوار شهرمون

لطفا عاقلانه نظراتتونو بگین

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

عکس نیومده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرم قیمت بالا بگو که ازت تخفیف خواستن بتونی تخفیف بدی

کسی نمیبره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همسرمم اینو میگه

واقعیت همینه طرف میاد اینقدر میگه تخفیف مغزت میبره اما اینطور تخفیف بدی دو بار بگی دیگه ساکت میشه یا میبره یا خداحافظی میکنه میره

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

واقعیت همینه طرف میاد اینقدر میگه تخفیف مغزت میبره اما اینطور تخفیف بدی دو بار بگی دیگه ساکت میشه یا ...

حتما تو متن مینویسم که اصلا تخفیف نمیدم اونایی که تخفیف مبخوان زنگ نزنن 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز